rootfoot

Rochii din dantela pe care sa le porti vara aceasta

Te-ai intrebat, in ultima vreme, destul de des daca rochiile din dantela mai sunt inca in tendinte? De obicei, observi ca piesele vestimentare cu dantela predomina in sezonul de toamna-iarna, astfel ca nu stii sigur daca vara acest material sofisticat ramane in tendinte. Raspunsul ti-l oferim noi: da, rochiile din dantela sunt foarte la moda in aceasta vara, alaturi de nenumaratele accesorii, fuste sau topuri confectionate din acelasi material. 

Noi iubim dantela. Este unul dintre materialele noastre favorite, si poti observa acest lucru daca arunci o privire printre produsele noastre; sofisticata, eleganta, provocatoare si versatila, dantela s-a numarat printre materialele preferate ale femeilor din intreaga lume inca de la inceput. In plus, exista ceva special in dantela, un farmec aparte care ii pastreaza alura clasica si eleganta, si, in acelasi timp, ii ofera versatilitatea de care are nevoie pentru a putea fi purtata atat in tinute casual, cat si cele mai rafinate outfituri la care te poti gandi. Exista numeroase modele de rochii de dantela, pe care le poti purta atat ca outfituri de zi vara aceasta, cat si ca tinute de seara sau elegante la cele mai speciale evenimente la care trebuie sa asisti. 

Astazi, iti prezentam cele mai noi modele de rochii din dantela pe care ti le-am pregatit in cadrul ultimei noastre colectii de rochii elegante. Rochiile cu dantela astfel create se remarca prin faptul ca iti pun in valoare formele feminine, pastrand tndintele in materie de moda ale acestei veri; am renuntat la clasica dantela neagra sau alba, pentru a-ti oferi rochii din dantela bordo si verde - culori care sunt in topul preferintelor in materie de imbracaminte in aceasta vara. Astfe, vei fi capabila sa surprinzi si sa atragi privirile tuturor invitatilor, alaturi de complimentele acestora, indiferent de ocazia speciala care te asteapta in aceasta vara.

Rochia din dantela Ella bordo este ideala pentru orice doamna sau domnisoara care isi doreste sa impresioneze printr-o tinuta eleganta si provocatoare simultan. Confectionata din dantela brodata de un bordo intens, rochia midi se muleaza discret pe formele tale, punandu-ti in evidenta formele feminine. Culoarea nu are nevoie de alt accesoriu in afara de bronzul tau subtil de sezon, rochia de dantela putand fi usor completata de un colier, o bratara si un clutch - accesorii rafinate si atent alese. 

rochie-din-dantela

Daca preferi mai degraba dantela fina, iti reocmandam rochia Carla. Confectionata din dantela fina cu accente bordo, rochia de dantela impresioneaza prin design-ul rafinat, culoarea provoatoare si moderna si materialul atent ales. rochie-din-dantela

Pentru o aparitie de succes, moderna, indrazneata si sofisticata simultan, opteaza pentru rochia Tania. Adorata si complimentata de catre clientele fidele Miss Grey, rochia este confectonata integral din dantela verde, in tonuri aprinse, impresionand prin spatele decupat care confera oricarei purtatoare un plus de feminitate si un farmec aparte. Pretioasa prin definite, rochia din dantela nu are nevoie de prea multe accesorii pentru a iesi in evidenta, intrucat este ea insasi o bijuterie pentru gardeorba festiva a fiecarei femei. 

rochie-din-dantela

Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti rochiile din dantela preferate, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie, pe care sa le porti in aceasta vara si sa stralucesti! 

Missgrey @ Jun 18, 2015 +