rootfoot

Cum sa iesi din monotonie cand porti rochii negre elegante

Daca alegi deseori sa porti rochii negre elegante la ocaziile speciale, e posibil sa fii familiarizata cu gandul terifiant ca look-ul tau, desi atent studiat si impecabil, nu va iesi destul de mult in evidenta pentru simplul motiv ca… majoritatea femeilor prefera optiunea vestimentara cea mai la indemana, aceasta fiind, bineinteles, clasica LBD. In plus, daca insisti pe stiluri asemanatoare de design al rochiei si nici nu le accesorizezi diferit, risti sa fii intrebata daca nu porti cumva aceeasi tinuta la fiecare petrecere.

 

Nu e nici prea usor, dar nici foarte greu sa te distingi dintr-o multime de rochii negre elegante de seara, insa pentru asta trebuie sa stii cum sa faci diferenta dintre originalitate si extravaganta, dintre detaliile fermecatoare si elementele stridente ale acestor piese vestimentare iconice.

 

Mizeaza pe modelele de rochii negre elegante cu detalii inedite

 

 

Mademoiselle Chanel si-a creat mica rochie neagra inspirandu-se din liniile simple si austere ale uniformelor calugaritelor din orfelinatul unde si-a petrecut copilaria. LBD si-a obtinut de altfel popularitatea datorita incredibilei sale adaptabilitati, insa dupa decenii intregi nevoia reinventarii acesteia se face tot mai simtita. De aceea e preferabil ca atunci cand cumperi o rochie neagra eleganta sa te intrebi daca in croiala acesteia exista un element care focalizeaza atentia.

 

Ideale sunt modelele de rochii negre de seara cu detalii feminine de croiala, precum volanele delicate, o asimetrie interesanta, un peplum avantajos pentru silueta sau o insertie de dantela bine plasata. In tendinte sunt acum rochiile cu bretele incrucisate pe decolteu, un detaliu seducator care atrage atentia asupra bustului fara a fi deloc vulgar. Este pur si simplu un efect optic ingenios care poate da unei piese vestimentare altfel banale un aer deosebit de chic.

 

Nu-ti fie teama de accesoriile cu personalitate

 

Marele avantaj al unei rochii negre elegante este ca se poate transforma dintr-o tinuta potrivita unei petreceri cocktail intr-una ideala pentru o iesire in club sau, de ce nu, pentru o petrecere de nunta. Daca lasi mica rochie neagra sa poarte intreaga povara a unui look impresionant, e posibil sa fii dezamagita.

 

Accesoriile bine alese dau practic nota de personalitate care insufleteste o rochie neagra eleganta, de aceea e mai bine sa eviti un look all black sau bijuteriile care se pierd in peisaj. Rochia neagra iti permite sa porti bijuterii ostentative si pantofi intr-o culoare vibranta.

Incearca sa-ti completezi tinutele in care aceasta piesa vestimentara joaca rolul principal cu esarfe in culori vesele, cu bolerouri in nuante pretioase de argintiu, cu  un colier statement daca forma decolteului iti permite, cu o pereche de cercei spectaculosi, stil candelabru, sau macar cu un inel deosebit.

Missgrey @ Oct 19, 2017 +