rootfoot

Rochiile de seara rosii - arma secreta a femeii seducatoare

Culorile joaca un rol extrem de important in vestimentatie. Hainele pe care le purtam vorbesc pentru noi si transmit anumite mesaje care sunt fatale, in special pentru crearea unei prime impresii pozitive. SI o prima impresie pozitiva trebuie sa cream nu numai la un interviu, sau la o intalnire romantica, ci si la ocaziile speciale. Daca design-ul si croiala unei rochii sunt menite sa ne puna in evidenta silueta si sa ne avantajeze, atunci culoarea unei rochii vine in completarea imaginii noastre cu un mesaj despre personalitatea noastra, pe care vrem sa il transmitem in functie de categoria de eveniment la care participam. Astazi, iti vorbim despre rochiile de seara rosii, percepute ca arma secreta a femeii seducatoare: asta pentru ca rosul este una dintre cele mai puternice culori pe care o femeie le poate purta, cu o simbolistica foarte complexa, care transmite un mesaj ferm; asociata cu o piesa vestimentara specific feminina - rochia, aceasta nuanta poate crea efecte uluitoare, de care ai nevoie la ocaziile speciale la care participi. 

Cand te gandesti la rochii rosii, automat iti vin minte melodii sau imagini emblematice de figuri feminine care au impresionat de-a lungul timpului cu tinute in tonuri de rosu. Faimoasa si adorata melodie "Lady in red" este doar un astfel de exemplu care elogiaza efectul pe care o rochie rosie purtata de o femeie il poate crea. Urmarind decernarile premiilor Oscar sau Emmy, de-a lungul timpului, tinutele celebritatilor care ne-au atras atentia in mod special au constat in rochii rosii. Daca zarim, intamplator, pe strada, o femeie imbracata intr-o rochie rosie, ramanem cel putin cateva secunde cu privirea atintita la ea. Foarte multe femei se feresc sa poarte rochii rosii, cu toate ca sunt perfect constiente de efectul pe care acestea il au asupra oricarui privitor. Motivele temerilor sunt foarte vaste, si nu le enumeram aici. Mesajul pe care trebuie sa il retii este unul simplu: indrazneste sa porti o rochie rosie caci, bine-aleasa fiind, vei avea o imagine uluitoare la orice eveniment doresti sa o etalezi. In continuare, iti prezentam doua superbe modele de rochii rosii, marca Miss Grey, pe care sa le porti in aceasta toamna in cadrul celor mai speciale evenimente la care trebuie sa participi. 

Rezultatul absolut fabulos al asocierii dintre aceasta culoare si tinutele de ocazie consta in rochiile lungi rosii. Demne de o gala spectaculoasa si garantandu-ti o imagine desprinsa din povesti, aceste piese vestimentare sunt cea mai potrivita alegere pentru momentele in care iti doresti sa iesi in evidenta si sa te deosebesti de ceilalti invitati. Daca te afli in cautarea unei rochii de seara rosii, Miss Grey iti recomanda calduros rochia Emerald, confectionata din dantela suprapusa peste o captuseala in tonuri seducatoare de rosu aprins. Rochia rosie lunga de tip sirena este impresionanta atat prin design-ul rafinat, cat si prin detaliile elegante din dantela fina prezente; trena lunga iti confera un aer usor dramatic, iar decolteul in V atrage atentia asupra bustului, valorificandu-ti feminitatea. Tu cum iti imaginezi ca ai arata intr-o astfel de rochie de seara rosie?

rochie-de-seara-rosie

In cazul in care te numeri printre femeile care isi doresc sa isi evidentieze feminitatea purtand rochii scurte la ocaziile speciale, ti-am pregatit o superba rochie rosie scurta, confectionata din jerse de bumbac elastic in tonuri seducatoare de bordo. Rochia de seara rosie Marcie iti urmareste discret liniile corpului, iar aplicatia rafinata din dantela de pe piept sporeste eleganta tinutei tale, transformand-o intr-un outfit special si feminin. Alege sa fii provocatoare si misterioasa, cu aceasta rochie rosie scurta!

rochie-de-seara-rosie

Daca nu ai deja in garderoba o astfel de piesa vestimentara pentru evenimentele speciale, intra pe www.MissGrey.ro si alege-ti, din numeroasele rochii de seara rosii pe care le-am pregatit pentru tine, modelele de care te indragostesti! 

Missgrey @ Oct 07, 2014 +