rootfoot

Rochii negre scurte de purtat la ocaziile de iarna

Mai sunt cateva saptamani pana la petrecerile de iarna, adica pana la cea mai frumoasa perioada a anului, iar rochiile negre scurte trebuie luate in considerare pentru garderoba de sezon. Ce ramane mai putin frumos, insa, este intrebarea Èu ce port anul acesta de Craciun si Revelion?, insotita imediat de panica generata de diverse temeri: daca nu imi gasesc rochia potrivita? Daca rochia aleasa nu se potriveste cu evenimentul la care particip? Daca, din cauza aglomeratiei, nu imi pot gasi un model care sa ma avantajeze? Daca preturile vor fi exagerat de mari? Si putem continua, insa nu vrem sa incepi sa te gandesti la asta! 

rochie-neagra-scurta-asimetrica-petrecereOricat de multe temeri ai avea, te sfatuim sa le lasi deoparte, pentru ca Miss Grey iti vine in ajutor cu solutii elegante si simple; astazi, spre exemplu, vom vorbi despre rochiile negre scurte ca alternativa la rochie-neagra-scurta-catifeatinutele elegante pentru ocaziile lunii decembrie. Pentru ca multe femei nu sunt dispuse sa achizitioneze rochii de seara extrem de sofisticate, pe care sa le poata purta o singura data, punem la dispozitie optiuni diverse de rochii elegante si de seara foarte versatile, care pot fi purtate si la alte numeroase ocazii, indiferent de sezon. Iar daca ne gandim la versatilitate si eleganta fara sfarsit, rochiile negre scurte sunt primele articole vestimentare care ne vin in minte. De ce este important sa alegi rochii de ocazie care sunt etern elegante? Pentru ca, in cadrul petrecerilor precum cele de Craciun si Revelion, este foarte simplu sa dai gres purtand o tinuta care era in trenduri in urma cu un an. Iar ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa ai parte de momente jenante, si sa nu te poti bucura de sampanie, dansuri si discutii din aceasta cauza. Daca nu esti foarte sigura in privinta tendintelor de sezon, in materie de tinute elegante, si daca stii ca nu mai ai suficient timp la dispozitie sa te documentezi, indreapta-ti atentia inspre rochiile scurte negre. Cu siguranta nu vei da gres!

Etern impresionante, misterioase, feminine si la moda, rochiile  scurte negre au avantajul de a se potrivi oricarui tip de ocazie, indiferent de sezon. In plus, acestea sunt deosebit de simplu de purtat si accesorizat, astfel ca vei avea sansa de a le purta in diverse contexte, afisand, de fiecare data, o imagine complet distincta. Un alt avantaj deosebit al rochiilor negre scurte este acela ca iti permit sa le conferi o eleganta graduala. Intrucat se constituie ca si fundament pentru orice tinuta de ocazie, rochiile negre scurte pot sa fie pe atat de elegante pe cat iti doresti tu: spre exemplu, daca alegi sa le accesorizezi foarte subtil, rochiile negre scurte isi vor pastra farmecul lor initial, insa, daca alegi sa adaugi cateva accesorii sofisticate, vizibile, de tip statement, sau culori extravagante, tinuta ta de ocazie se va schimba radical dintr-una simpla intr-una spectaculoasa. 

Confectionata din catifea, rochia neagra scurta Yakira este una dintre cele mai potrivite alegeri pentru petrecerile de Craciun sau Revelion: remarcabila datorita design-ul finut si a bustului de tip corset, dotat cu cupe menite sa sustina bustul si cu fronseuri care ii confera originalitate si atrag atentia asupra partii superioare a corpului, rochia neagra scurta este perfecta daca nu stii ce sa porti la ocaziile de iarna. Catifeaua este unul dintre cele mai in voga materiale pentru tinutele elegante de iarna, iar culoarea mereu apreciata si fara varsta iti ofera posibilitatea de a-ti crea tinute in permanenta suprinzatoare prin combinatii inedite de culori si accesorii. 

Daca esti o petrecareata prin definitie, si iti plac tinutele provocatoare, care iti pun in valoare feminitatea, opteaza pentru rochia neagra scurta Jaqueline. Confectionata din material elastic, rochia neagra scurta impresioneaza prin design-ul aparte: fusta asimetrica, usor mai lunga in spate si mai scurta in fata, alaturi de bretelele care se leaga dupa gat, lasandu-ti umerii la vedere si de cupele menite sa iti infrumuseteze vizibil bustul, transforma rochia scurta neagra intr-o tinuta de petrecere spectaculoasa. O poti purta cu sandale, cizme cu sau fara toc, cu sau fara dres, sau pantofi cu toc inalt, si vei face ravagii pe ringul de dans. Ideala pentru iesirile in club, rochia neagra scurta poate fi purtata in diverse alte contexte, astfel ca o poti alege categoric pentru petrecerile de sezon, in functie de locatia in care au loc evenimentele. 

Te invitam sa accesezi www.MissGrey.ro, si sa iti alegi rochiile negre scurte preferate, cu ajutorul carora sa faci senzatie la ocaziile de iarna! 

Missgrey @ Dec 14, 2015 +