rootfoot

Tinute de zi feminine pe care trebuie sa le ai

Tinutele de zi sunt deosebit de importante pentru garderoba oricarei femei. Exista cateva piese vestimentare esentiale care nu trebuie, sub nicio forma, sa iti lipseasca, intrucat ele reprezinta fundamentul tinutelor tale de zi cu zi. In plus, indiferent de stilul si preferintele personale pe care le ai, este necesar sa dispui si de aceste obiecte vestimentare esentiale. Cum recunosti articolele textile cele mai importante pentru garderoba ta? E simplu: fiecare dintre acestea prezinta niste caracteristici proprii, de care trebuie sa tii cont atunci cand le alegi:

tinuta-de-zi-blua-alice-in-wonderlandIn primul rand, tinutele de zi de nelipsit din garderoba ta trebuie sa fie versatile. Aceasta este cea mai importanta calitate a modelelor de tinute de zi esentiale pentru garderoba oricarei femei moderne. Intrucat aceste obiecte vestimentare reprezinta fundamentul outfiturilor tale de zi cu zi, acestea trebuie sa se potriveasca cu o multime de alte articole din dulapul tau. Un factor esential in ceea ce priveste versatilitatea il reprezinta culoarea, care trebuie sa fie neutra sau, cel putin, unifroma. Un blazer, spre exemplu, trebuie ales in asa fel incat sa se potriveasca cu o fusta, cu pantaloni office si chiar cu jeansi casual. 

In al doilea rand, tinutele tale de zi trebuie sa fie compuse din obiecte vestimentare de calitate exceptionala. Fiecare articol esential din garderoba ta de zi trebuie sa se remarce, in asatinuta-de-zi-rochie-neagra-cu-maneci fel incat orice privitor sa ii realizeze calitatea si detaliile. Calitatea tinutelor tale de zi nu se rezuma numai la felul in care sunt croite si confectionate, ci si la felul in care ele se potrivesc cu nenumarate alte obiecte vestimentare regasite in garderoba ta. 

In al treilea rand, tinutele de zi care reprezinta un must-have pentru garderoba ta ar trebui sa se incadreze intr-un stil clasic. Orienteaza-te sa iti construiesti tinutele de zi astfel incat sa nu fii niciodata demodata, si sa porti doar acele piese vestimentare care raman mereu in voga. 

Si, nu in ultimul rand, piesele vestimentare care iti alcatuiesc tinutele de zi trebuie sa aiba toate calitatile notate cu 10. Pentru ca ele reprezinta baza outfit-urilor tale cele mai uzuale, este in regula - si chiar recomandat - sa iti aloci un buget mai mare decat ai cheltui in mod normal pe alte modele de tinute casual. 

Probabil si in garderoba ta, poti observa ca multe dintre tinutele de zi sunt negre. Articolele vestimentare negre ofera numeroase oportunitati: nimeni nu poate sti cat de des le porti, cutele care pot aparea pe parcursul zilei sunt greu de remarcat, daca nu chiar imposibil. In plus, aceasta culoare flateaza pe oricine, indiferent de forma corpului. Si, in cele din urma, daca in tinuta de zi incluzi un singur obiect vestimentar negru, esti libera sa adaugi orice alta culoare in outfit-ul tau, si sa porti accesorii care mai de care mai sofisticate si colorate.

Indiferent de sezon, Miss Grey iti recomanda sa adaugi garderobei tale trei tinute de zi feminine pe care sa le porti atat la birou, cat si in alte contexte, in functie de felul in care alegi sa le accesorizezi. Iesi din monotonia vestimentara cu ajutorul pieselor tineresti si indraznete. Bluza neagra casual chic, cu imprimeu Alice in Wonderland Bunny si dantela aurie, este optiunea ideala pentru toate femeile care doresc sa iasa in evidenta prin tinute simple, si de efect. O poti purta in orice moment, este simplu de accesorizat, si croita in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta. Indrazneste sa fii altfel, si poarta o bluza speciala! 

Imbogateste-ti garderoba cu o tinuta de zi deosebita, compusa dintr-o rochie eleganta scurta, confectionata din material elastic. Remarcabila datorita imbinarii dintre designul simplu si totodata elegant si tineresc, rochia neagra cu insertii de verde aprins iti confera o aparitie inedita, indiferent de locatia sau evenimentul la care alegi sa o porti. Banda neagra din talie iti accentueaza silueta, iar croiul in clos transforma rochia intr-o piesa vestimentara ce flateaza orice tip de silueta. Poart-o la birou, la scoala sau la iesiri in oras, si vei surprinde. 

Vrei o rochie neagra care sa iti compuna tinutele de zi toamna aceasta? Alege rochia scurta cu insertii din piele si maneci lungi Maya. Confectionata din material elastic, rochia neagra impresioneaza prin simplitatea si eleganta sa. Insertiile de piele nu numai ca ii sporesc farmecul, dar iti accentueaza linia taliei, transformand-o intr-o tinuta de zi foarte feminina si versatila. O poti purta la birou, la iesirile in oras cu prietenii sau intr-o simpla zi de weekend de sfarsit de vara si inceput de toamna. 

Te invitam pe www.MissGrey.ro, sa descoperi si sa iti alegi tinutele de zi favorite, pe care trebuie sa le ai in garderoba indiferent de sezon! 

Missgrey @ Aug 27, 2015 +