rootfoot

Rochii de seara cu trena: senzualitate si mister

Este dorinta fiecarei femei sa poarte cele mai frumoase rochii de seara de fiecare data cand i se iveste aceasta ocazie. De multe ori, insa, nu stim exact ce modele sa alegem, pentru ca avem la dipozitie atat de multe si variate, incat provocarea poate fi de-a dreptul suparatoare. Este adevarat ca unul dintre cele mai importante elemente este sa alegem croiuri care ni se potrivesc si care ne avantajeaza trupul, dar acest rochie-de-seara-cu-trenacriteriu este unul foarte general. Avem nevoie de detalii mai precise, de o reteta a celei mai de succes tinute. Secretul? Ti-l spunem noi: rochiile de seara cu trena, care nu numai ca sunt deosebit de feminine, dar impresioneaza prin efectul diafan pe care il creeaza, transformandu-te intr-o aparitie desprinsa din basme. 

Rochiile de seara lungi fac parte din topul articolelor vestimentare preferate ale femeilor, asta pentru ca au calitati pe care nicio alta haina feminina nu le are: ne evidentiaza formele, ne mascheaza defectele, sunt deosebit de elegante si sofisticate, si intotdeauna ne pun in valoare. Le regasim in cele mai variate forme, de la rochii de seara lungi mulate pana la cele largi, cu crapaturi senzuale pe picior, cu spatele gol, decolteuri adanci, de tip emire sau A-line. Insa rochiile de seara cu trena sunt speciale si ies din tipare, tocmai datorita complexitatii lor, si gradului de sofisticare pe care il au. De fiecare data cand iti doresti sa faci impresie la un eveniment, poarta o rochie de seara cu trena, caci efectul este garantat! 

In cea de-a doua parte a colectiei de toamna, Miss Grey ti-a pregatit modele superbe de rochii de seara cu trena, pe care sa le porti la ocaziile de sezon si sa te transformi intr-o adevarata zeita a frumusetii. 

Rochia de seara lunga Ada, confectionata din voal de matase negru si cu o deschizatura sexy pe picior, este tinuta ideala pentru doamnele si domnisoarele care vor sa obtina un look ce imbina eleganta feminina cu senzualitatea. Centura argintie a acestei superbe rochii de seara cu trena atrage atentia asupra taliei si sporeste pretiozitatea tinutei, iar efectul dramatic este conferit de trena lunga, de culoare neagra. 

rochie-de-seara-cu-trena

Pentru o tinuta mai cuminte, ti-am pregatit rochia de seara lunga Alma, din jerse de bumbac elastic si cu un cordon impletit chic si modern, in tonuri de verde si negru. Cordonul inconjoara decolteul adanc, ce iti confera o aparitie sexy si feminina, si accentueaza talia, detaliu ce creeaza efectul de subtiere a siluetei. Materialul se muleaza subtil pe soldurile tale, punand in lumina formele feminine, iar trena lunga a rochiei ii confera un aer special, diafan. Poart-o la orice eveniment pretentios, si vei impresiona garantat prin simplitate, cu o tinuta de efect!

rochie-de-seara-cu-trena

Daca esti adepta rochiilor de seara lungi deosebit de senzuale si confectionate din materiale pretioase, iti punem la dispozitie rochia de seara cu trena Emerald, din dantela fina neagra suprapusa peste o captuseala de un rosu superb. Rochia impresioneaza atat prin asocierea cromatica si a materialelor, cat si prin pretiozitatea materialului si prin decupajul de la spate. Sa nu mai aducem in discutie trena lunga, ce creeaza un aer misterios si provocator, deosebit de special. 

Daca nu ai deja in garderoba o astfel de piesa vestimentara, acceseaza www.MissGrey.ro si alege-ti din numeroasele rochii de seara cu trena pe care ti le punem la dispozitie modelul care te incanta cel mai mult!

Missgrey @ Oct 09, 2014 +