rootfoot

Ce modele de bluze elegante se poarta?

Garderoba unei femei este intotdeauna mai mult decat completa. Gasim prezente piese vestimentare care mai de care mai diverse, de la cele mai comode si pana cele mai elegante. De cele mai multe ori, insa, nu ne folosim nici in proportii de 50% de hainele pe care deja le avem in dulap. Astfel, momentul in care epuizam toate combinatiile posibile in vederea obtinerii unei tinute originale pentru birou, pentru plimbari, pentru iesitul in oras sau chiar si pentru anumite ocazii speciale este inevitabil. Ce facem ca sa evitam cat mai mult aparitia unui astfel de moment? Foarte simplu: ne asiguram ca nu ne lipsesc din dulap cateva modele de bluze elegante pe care sa le purtam in cele mai variate combinatii cu putina, astfel incat sa obtinem diverse tipuri de outfituri si sa avem intotdeauna o imagine proaspata si stilata. 

Bluzele elegante sunt un must-have in garderoba noastra. Cu doar cateva astfel de modele, putem sa cream tinute foarte diverse, care sa se adapteze mai multor categorii de evenimente. Marele avantaj al bluzelor elegante este acela ca pot fi purtate atat cu pantaloni, care pot fi casual, office sau eleganti, in cele mai neasteptate culori, dar si cu fuste de toate categoriile, sau cu colanti. Totul depinde de resursele noastre vestimentare de care dispunem si, in mod special, de gradul de imaginatie pe care il avem. Un calcul simplu ne spune ca, avand la dispozitie o singura bluza eleganta, putem crea cel putin sase tinute care sa fie potrivite atat pentru o zi la birou, cat si pentru iesirile in oras, la un restaurant, o petrecere mai simpla sau o plimbare obisnuita. Si acestea sunt numai cateva motive pentru care ar trebui sa iti cumperi cel putin o bluza eleganta, daca nu ai una deja acasa!

Miss Grey ti-a pregatit cateva modele superbe de bluze de ocazie pe care sa le porti toamna aceasta, pentru ca au fost create in asa fel incat sa fie in acord cu tendintele si sa avantajeze orice tip de silueta. In diverse culori, la preturi accesibile si in marimi variate, iti prezentam doua dintre bluzele de ocazie din noua colectie de toamna, lansata la sfarsitul saptamanii trecute: 

Bluza eleganta Catia, confectionata din material elastic si cu detalii rafinate din dantela neagra, suprapuse peste o captuseala bej, este o piesa vestimentara extrem de versatila, ideala pentru toamna lui 2014. O poti purta cu colanti luciosi, cu o fusta de tip creion, midi, scurta sau clos, sau cu pantaloni de orice tip, si vei obtine look-uri spectaculoase. Design-ul asimetric al bluzei de ocazie iti va pune in valoare silueta, intrucat este croita in asa fel incat sa mascheze soldurile mai proeminente si sa creeze efectul de subtiere al taliei. Fundita de la baza gatului, alaturi de detaliile din dantela, confera un aer feminin acestei bluze elegante extrem de versatila, asa ca nu ezita sa o ai in garderoba!

bluza-eleganta

Pentru un look mai sofisticat, iti recomandam bluza de ocazie Kim, o piesa vestimentara extrem de chic si feminina. Fundita supradimensionata din talie iti subtiaza vizibil silueta, sporindu-ti feminitatea, in completarea detaliului negru sub forma de centura care iti inconjoara talia. Manecile trei sferturi o transforma intr-un articol de imbracaminte extrem de comod, potrivit pentru aceasta toamna, iar culoarea simpla si stralucitoare iti garanteaza o aparitie de succes de fiecare data cand alegi sa porti aceasta bluza. Combin-o cu o fusta clos, cu pantaloni evazati sau skinny, cu o fusta conica sau colanti luciosi, si vei obtine o multitudine de outfituri originale si creative, ina sa fel incat sa ai intotdeauna o imagine proaspata. 

bluza-eleganta

Daca nu ai inca in garderoba cel putin cateva modele de bluze elegante, de dama, viziteaza cu incredere www.MissGrey.ro, si alege-ti modele preferate! 

Missgrey @ Oct 06, 2014 +