rootfoot

Rochii negre scurte versatile: pentru momentele in care nu stii ce sa porti

Stim ca ti se intampla, de multe ori, sa te afli in impas atunci cand trebuie sa iti alegi tinuta de zi pentru iesiri in oras sau tinuta office pentru birou. Rochiile negre scurte sunt cea mai simpla optiune, si de aceea ele nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba. Da, se discuta foarte mult despre fascinantele rochii negre pe care le poti purta la orice ocazie, si stim ca o rochie neagra bine aleasa poate sa te transforme in atractia serii atunci cand vine vorba de evenimente deosebite. Nu ti se comunica, insa, la fel de multe lucruri despre rochiile negre scurte versatile, pe care le poti purta oricand si oriunde. Simplu de purtat si accesorizat, rochiile scurte negre nu numai ca iti ofera o alternativa la clasicii jeansi, dar iti confera si o alura feminina si eleganta, indiferent de modelul pentru care optezi. 

rochie-neagra-scurtaAtunci cand vrei sa iesi in oras si te regasesti pierduta in fata garderobei tale, iti recomandam sa optezi pentru o rochie scurta neagra simpla, care poate fi accesorizata in combinatii numeroase de outfit-uri, in asa fel incat sa stii ca o poti purta de fiecare data cand ai nevoie. Motivul pentru care garderobei tale nu trebuie sa ii lipseasca o rochie scurta neagra este tocmai versatilitatea acesteia: se intampla, de multe ori, sa achizitionezi rochii care sunt purtate o singura data si apoi raman uitate in dulap, iar asta pentru ca nu acorzi atentie elementelor care fac o rochie sa fie versatila. Cum poti alege o rochie simpla pe care sa o poti purta de mai multe ori, in diverse tinute? Simplu: optezi pentru o culoare neutra, pentru un design care sa te avantajeze, pentru o lungime potrivita, pentru un stil cat se poate de simplu si, eventual, daca iti plac detaliile, le alegi pe acelea care se potrivesc cu mai multe tipuri de tinute sau accesorii.

Recomandarea noastra? Rochia scurta neagra Fleur: cu bustul confectionat din voal cu aplicatii florale manuale si cu fusta din stofa usor elastica, rochia neagra scurta este alternativa perfecta pentru o tinuta de zirochie-neagra-scurta reusita. Creata in asa fel incat sa avantajeze orice tip de silueta, rochia scurta neagra in clos se remarca prin detaliile florale colorate in nuante vibrante, care se potrivesc de minune cu o infinitate de alte culori si accesorii. Ideala pentru sezonul de tranzitie, rochia enagra scurta iti confera o aparitie usor eleganta, stilata si feminina, in functie de modul in care tu alegi sa o accesorizezi. 

Iar daca gandul la dimineata de luni, in care va trebui sa te trezesti devreme pentru a-ti alege tinuta potrivita pentru birou, te ingrozeste, asigura-te ca ai la indemana o rochie neagra office care sa iti usureze existenta si sa iti ofere inca o ora de somn in plus. O rochie neagra este intotdeauna binevenita ca tinuta office, cu conditia sa alegi croiala si designul potrivite. Noi iti recomandam rochia enagra scurta Lara, confectionata din jerse elastic de inalta calitate. Impresionanta in primul rand datorita design-ului care imbina toate elementele unei tinute office veritabile, rochia neagra scurta iti evidentiaza formele feminine prin croiul care ii permite sa iti urmareasca discret liniile corpului, pastrand, simultan, un stil usor formal, potrivit pentru birou. Butonii aurii iti completeaza tinuta, astfel ca nu ai nevoie de foarte multe accesorii pentru a arata impecabil purtand aceasta superba rochie neagra scurta. 

Te invitam sa iti alegi modelul favorit de tinuta versatila de zi sau de birou, dintre rochiile negre scurte pe care ti le punem la dispozitie pe site-ul nostru!

Missgrey @ Feb 20, 2016 +