rootfoot

Rochii de seara cu dantela in culori fascinante

Definim rochiile de seara prin alura lor sofisticata, fie ca ne referim la culoare, textura, design sau... melanjul dintre aceste trei elemente. Rochiile de seara cu dantela sunt, poate, cele mai luxuriante accesorii vestimentare festive pe care le poti purta la cele mai speciale evenimente din viata ta. De aceea, astazi le dedicam un articol special, in care vorbim despre motivele pentru care rochiile de seara cu dantela au un efect deosebit asupra privitorului si a imaginii tale, si in care iti recomandam un model superb marca Miss Grey. 

O rochie de seara este perfecta doar daca imbinarea dintre textura, design si culoare este armonioasa si, mai ales, daca aceasta se potriveste de minune purtatoarei. Iar definitia noastra pentru o rochie de seararochie-de-seara-cu-dantela perfecta consta in alegerea materialelor de calitate, a croielii atent realizate si a culorilor care fascineaza prin vibranta lor. Iar toate aceste lucruri pentru ca ne dorim un singur lucru de la o tinuta festiva: sa ne confere  o imagine spectaculoasa, cu ajutorul careia sa impresionam placut si sa celebram cum se cuvine importanta unei ocazii in viata noastra. 

Rochiile de seara cu dantela sunt ingredientul secret al oricarei aparitii de succes, iar acest lucru se datoreaza faptului ca dantela este cel mai luxuriant material din industria modei, inca din timpuri stravechi. Pentru ca o rochie de seara sa impresioneze, nu este necesar sa fie confectionata integral din dantela, ci doar sa contina detalii confectionate din acest material pretios. 

Spre exemplu, rochia de seara lunga Erin are fusta confectionata din voal fin, iar bustul din dantela pretioasa brodata manual cu paiete. Spatele decupat, alaturi de jocurile de transparenta de la nivelul bustului, in combinatie cu croiala in stil A-line care iti accentueaza talia, o transforma intr-o piesa vestimentara rafinata. Daca adaugam si culoarea vibranta - si anume - fermecatoarele tonuri de marsala, atunci rochia de seara cu dantela devine intruchiparea unui accesoriu vestimentar festiv perfect, care poate fi purtat la cele mai speciale ocazii, indiferent de sezon. 

Tu ce modele de rochii de seara cu dantela preferi, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie pe site-ul nostru?

Missgrey @ Jul 02, 2016 +