rootfoot

Atrage priviri purtand rochii din dantela albastra

O slabiciune pentru toate personalitatile romantice, rochiile din dantela albastra sunt una dintre cele mai rafinate maniere de a te face remarcata la evenimentele speciale. Iar aceasta alternativa pare sa ne surada mult mai mult decat clasicele tinute pe care deja le-ai purtat atunci cand ocaziile s-au ivit. Astazi ne-am propus sa te convingem sa iti innoiesti gardeorba cu o rochie din dantela albastra, asta in cazul in care nu ai deja un astfel de accesoriu vestimentar in sifonierul tau. Si, chiar daca ai, te poti inspira din cele mai noi trenduri de nuante si design-uri. 

Rochiile albastre din dantela sunt definite prin faptul ca acapareaza orice privire foarte usor, datorita culorii vibrante, pe de o parte, si texturii sofisticate, pe de alta parte. Daca dantela alba sau neagra ramane un element iconic pe scena internationala a modei indiferent de trecerea timpului, despre dantela colorata putem spune ca a inceput in urma cu cativa ani sa capteze atentia marilor creatori de moda, care, din dorinta de a reinventa acest material atat de indragit de catre femeile din intreaga lume, au imaginat cele mai sofisticate modele de rochii din dantela. 

rochie-din-dantela-albastraLor le datoram diversitatea enorma care caracterizeaza aceste articole vestimentare exclusiv feminine. Ar fi pacat sa nu ne bucuram de ceea ce mainile si mintile lor pricepute au reusit sa realizeze, nu-i asa? Pentru momentele in care tot ceea ce iti doresti de la une veniment special este sa pleci cu amintiri memorabile si sa te simti deosebita, alege rochii albastre din dantela. Aceste bijuterii vestimentare au un farmec aproape inexplicabil, care se datoreaza, pe de o parte, asocierii texturii luxruiante cu regalitatea si, pe de alta parte, simbolisticii profunde a tonurilor de albastru. 

Confectionata integral din dantela pretioasa, rochia Zaira iti imbraca subtil liniile siluetei, datorita croiului conic menit sa se muleze discret pe formele tale, acaparand orice privire datorita culorii vibrante si texturii rafinate. In tonuri de albastru ciel, rochia din dantela Zaira iti complimenteaza imaginea indiferent de nuanta tenului sau a parului, astfel ca o poti purta cu incredere ori de cate ori simti nevoia sa fii altfel. Un accesoriu indispensabil atunci cand vrei sa iti exprimi personalitatea si sa iti impui stilul elegant, rochia din dantela albastra marca Miss Grey iti adauga o nota usor dramatica si seducatoare datorita deisgn-ului cu umerii goi. In plus, manecile lungi si lungimea midi o recomanda atat pentru ocaziile sezonului rece, cat si pentru diversele coduri vestimentare pe care le poti intalni atunci cand esti invitata undeva. 

Poart-o cu un colier statement, delicat si rafinat, si vei reusi sa acaprezi inimile si privirile tuturor invitatilor. Te invitam sa descoperi rochiile din dantela albastra pe care ti le punem la dispozitie pe site-ul nostru, si sa te inspiri din creatiile Miss Grey pentru a obtine cele mai feminine tinute festive, in acest sezon.

Missgrey @ Oct 09, 2016 +