rootfoot

Modele de rochii rosii de seara pe care trebuie sa le ai

Iti amintesti filmul Pretty Woman, in care Julia Roberts a purtat o superba rochie rosie de seara? Ei bine, pentru noi, acela este un film clasic de care ne vom aminti intotdeauna. In cazul in care nu l-ai vazut inca, ar trebui sa faci acest lucru, intr-o seara. Ne-a ramas in minte imaginea incantatoare a rochiei rosii de seara cu umerii goi, iar acest impact puternic s-a rasfrans cel mai probabil asupra femeilor din intreaga lume. Ce trebuie sa retinem din asta? Faptul ca rochiile de seara rosii nu se uita niciodata, si ca ele sunt inceputul celor mai frumoase povesti din viata noastra. De aceea, astazi le dedicam aceste randuri. 

De ce rochiile rosii de seara au un impact atat de puternic asupra privitorului?

 

rochie rosie de searaPentru ca aceasta culoare reprezinta multe lucruri fata de care natura umana manifesta o oarecare slabiciune: pasiune, iubire, dorinta, putere, curaj si poate indrazneala si putin pericol sunt doar cateva dintre elementele la care ne gandim instantaneu atunci cand vedem o rochie rosie. In plus, vorbim despre o nuanta pe cat de sofisticata, pe atat de evidenta, care capteaza atentia oricui si care te scoate din anonimat.

 

Poate oricine sa poarte o rochie de seara rosie?

 

Raspunsul este da. Pentru ca rochiile rosii se prezinta in numeroase tonuri si nuante, astfel ca indiferent de tonul pielii tale vei reusi sa gasesti nuanta potrivita de rosu pentru tine. Trebuie sa adaugam inca un rochie rosie de searafactor extrem de important - si anume - personalitatea fiecarei femei. Daca te identifici cu stilul romantic sau indraznet, atunci rochiile de seara rosii sunt perfecte pentru tine. Daca vrei sa afisezi o imagine deschisa, seducatoare si iubitoare, tot rochiile rosii sunt recomandarea ideala. 

 

Ce accesorii ar trebui sa porti cu o rochie rosie de seara?

 

Din fericire, nu ai nevoie sa abuzezi de un numar mare de accesorii atunci cand porti o rochie rosie de seara. Pastreaza-le la un nivel minimal, pentru a te asigura ca rochia ta rosie si tu insati va veti afla in centrul atentiei. Rosul se potriveste de minune cu negru, auriu sau argintiu. Astfel, poti sa combini accesorii negre cu aurii sau negre cu argintii, insa niciodata nu mixa accesoriile aurii cu cele argintii, intrucat iti vei strica iremediabil tinuta. 

Pentru geantuta sau clutch-ul de seara, opteaza pentru tonuri de argintiu, auriu, negru, nude sau chiar rosu. Rujul trebuie sa fie rosu sau nude. Testeaza-le pe amandoua pentru a vedea care arata mai bine in combinatie cu rochia ta de seara rosie. 

 

Alege rochii rosii de seara versatile

 

Desigur, iti doresti sa porti cat se poate de des un articol vestimentar de care te-ai indragostit. Secretul este sa optezi pentru acele modele de rochii rosii care sunt stilate din punct de vedere al texturii, dar care reusesc sa reziste testului timpului prin croiala lor. 

rochie rosie de searaRochiile rosii de seara scurte sau midi, confectionate din dantela, cu croiala conica sau in linie A, sunt cateva dintre accesoriile vestimentare clasice de care poti sa fii sigura ca vor fi apreciate si admirate chiar si peste multi ani de zile. Miss Grey iti propune rochia rosie de seara Selin, confectionata din dantela pretioasa cusuta cu fir de paiete si maneci lungi, transparente, daca te afli in cautarea unei rochite rosii care sa acapareze atentia si complimentele tuturor la evenimentele formale.

Pentru petreceri cocktail sau intalniri romantice, opteaza pentru rochia rosie de seara Kristie, care are bustul confectionat din dantela si se remarca prin lungimea midi, ce ii confera versatilitate, si prin design-ul cu umerii goi. Arata superb in combinatie cu un colier statement, spre exemplu. 

Iar daca vrei o rochita rosie de seara pe care sa o porti la orice petrecere aniversara sau eveniment special, alege rochia Norina, din dantela cu maneci lungi si decolteu in V. 

Descopera colectia de rochii rosii de seara marca Miss Grey, si aduaga garderobei tale un fragment de eternitate!

 

 

Missgrey @ Nov 18, 2016 +