rootfoot

Alege rochii turcoaz si impresioneaza prin eleganta

Rochiile turcoaz si-au mentinut, de-a lungul anilor, popularitatea pe scena internationala a modei, in special in sezonul cald. Indiferent cum preferi sa numesti aceasta nuanta incantatoare, turcoazul este o culoare ideala pentru o tinuta festiva, indicata mai ales daca iti doresti sa iesi in evidenta si sa iti faci simtita prezenta prin stil, rafinament si eleganta.

Derivata din culoarea albastru, care are o incarcatura simbolica impresionanta, nuanta turcoaz poate sa contina si accente de verde. Mai inchise sau mai deschise, tonurile de turcoaz se potrivesc intotdeauna in cadrul unei tinute festive cu accesoriile aurii sau argintii, pentru un plus de stralucire, cu galben pentru o atitudine indrazneata si usor non-conformista, sau cu nuantele neutre - dintre care amintim bej-urile, negru sau alb. 

Verifica-ti sifonierul, iar daca din acesta lipseste o rochie turcoaz, nu mai sta pe ganduri! Pentru urmatorul tau eveniment, opteaza pentru o rochie turcoaz de ocazie, si cu siguranta vei reusi sa tai respiratia si sa furi privirile si complimentele tuturor invitatilor. 

Recomandarea noastra? Rochia turcoaz de seara Kora. Tine intotdeauna minte ca o rochie lunga va avea un efect mult mai rochie-turcoaz-lunga-de-searaputernic asupra imaginii tale, in special daca vine in combinatie cu o astfel de nuanta absolut fermecatoare. Confectionata integral din voal fin, rochia lunga turcoaz Kora se face remarcata intr-o maniera deosebita nu numai datorita culorii incantatoare, ci si croielii in stil A-line, care ii confera capacitatea de a-ti evidentia formele feminine si de a pune in umbra orice potential defect pe care preferi sa il tii ascuns. Bustul fronsat, in combinatie cu banda din talie iti acentueaza silueta, conferind iluzia unei conformatii perfecte, iar spatele decupat asigura o nota de senzualitate imaginii tale. 

Rochie turcoaz lunga din voal este un accesoriu vestimentar de care te vei indragosti cu siguranta, fiind, totdata, simplu de accesorizat. In functie de efectul pe care vrei sa il creezi sau de evenimentul la care participi, poti opta pentru una dintre variantele mentionate in acest articol. Nu uita, insa, ca rochia turcoaz trebuie sa ramana punctul focal al aparitiei tale, astfel ca nu trebuie sa o incarci cu prea multe accesorii. 

Te invitam sa iti alegi rochiile turcoaz favorite, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie pe site!

Missgrey @ Jun 09, 2016 +