rootfoot

Cele mai frumoase rochii de domnisoara de onoare, in colectia Miss Grey

Credeai ca alegerea rochiei de mireasa perfecte este dificila? Tocmai ce ai scapat de aceasta povara, si constati ca trebuie sa incepi procesul de selectie pentru rochiile de domnisoara de onoare, iar acesta este momentul din planificarea nuntii in care prieteniile se fac sau se desfac. Domnisoarele de onoare nu isi doresc sa eclipseze mireasa, insa cu siguranta isi doresc sa aiba o aparitie impecabila, care sa le aduca complimente. Cu siguranta ai vazut mult prea multe esecuri in ceea ce priveste rochiile de domnisoara de onoare dezastruoase in diverse filme, astfel ca teama ta de a nu da gres este amplificata de acest cliseu. 

rochie-de-domnisoara-de-onoare-lunga-lilaIn cea mai recenta colectie de primavara Miss Grey, ti-am pregatit cateva modele superbe de rochii de domnisoara de onoare. In fond, intreaga colectie de primavara Miss Grey a fost gandita pentru domnisoarele de onoare, carora le punem la dispozitie rochii in cele mai variate stiluri, culori si texturi, in asa fel incat fiecare dintre acestea sa isi gaseasca rochia de domnisoara de onoare perfecta, indiferent de conformatia siluetei sau de preferintele sale in materie de stil. Evident, cele mai indraznete pot opta pentru rochii de domnisoara de onoare scurte, insa pentru cele care isi doresc aparitii luxuriante si classy am pregatit cateva modele absolut superbe de rochii de domnisoara de onoare lungi. 

Te invitam sa analizezi cu atentie recomandarile noastre de astazi, in speranta ca acestea te vor ajuta sa faci cea mai buna alegere pentru rochiile de domnisoara de onoare. Asigura-te ca verifici de doua orirochie-de-domnisoara-de-onoare-lunga-verde propunerile noastre, inainte sa iei o decizie finala. Prietenele tale iti vor fi, cu siguranta, foarte recunoscatoare. 

Confectionata din voal vaporos, rochia de domnisoara de onoare Kora este una dintre alegerile cu care nu poti da gres. Tonurile bogate de verde smarald, in combinatie cu design-ul in stil A-line, care ii permite rochiei sa iti evidentieze intr-o mnaiera sublima liniile siluetei, si cu aplicatia pretioasa din talie care iti completeaza tinuta, tansforma rochia Kora intr-o rochie de domnisoara de onoare pe care oricine si-ar dori sa o aiba.

Preferi culorile mai delicate? Opteaza pentru rochia de domnisoara de onoare Kora lila. Confectionata din voal, intr-un deisgn menit sa flateze orice tip de silueta si sa confere purtatoarei o alura feminina si seducatoare, rochia de domnisoara de onoare Kora lila impresioneaza prin spatele decupat, prin culoarea feminina si prin aplicatia pretioasa care iti pune in evidenta talia. 

Te invitam sa analizezi cu atentie rochiile de domnisoara de onoare pe care ti le propunem in cea mai recenta colectie Miss Grey, si sa iti alegi favorita. 

Missgrey @ Mar 26, 2016 +