rootfoot

Rochii de seara albastre pentru momente de neuitat

Cu fiecare ocazie speciala la care participam, marcam un moment important din viata apropiatilor nostri, pe care ni-l asumam si noi. Celebrarea unui eveniment fericit pentru cei dragi ramane, de obicei, in amintirile noastre, iar tinuta joaca un rol important in acest sens. Pentru momente de neuitat, asigura-te ca alegi tinute pe masura. Iar una dintre metodele prin care poti face acest lucru este sa optezi pentru rochii de seara albastre: simple, dar impresionante prin culoarea puternica si vibranta, acestea se regasesc intr-o varietate de modele, pentru toate gusturile si preferintele in materie de stil, texturi sau nuante. 

rochie-de-seara-albastraCe anume face ca o tinuta festiva sa fie deosebita, diferita, sa atraga atentia si sa te puna in valoare? Bineinteles, raspunsul nu consta intr-un singur element. O tinuta festiva deosebita este definita de un cumul de factori si, in cele din urma, de felul in care acestia se imbina si creeaza imaginea de ansamblu: culoarea, in aceeasi masura cu textura materialului din care este confectionata, cu design-ului rochiei, cu stilul croielii si cu atitudinea purtatoarei - care este poate cea mai importanta, transforma o tinuta festiva intr-una care are capacitatea de a impresiona prin simpla sa prezenta. 

In noua noastra colectie de primavara, am pregatit cateva modele de rochii de seara albastre absolut irezistibile, si care cu siguranta iti vor transforma fiecare ocazie speciala in care alegi sa le porti intr-un momentrochie-de-seara-albastra de neuitat. Ne-am lasat imaginatia sa se desfasoare si am transformat fantezia povestilor cu regine in realitate, imbinand in cele mai armonioase proportii elementele definitorii ale unei tinute de calitate.

Confectionata din voal fin, rochia de seara albastra Azaria este o optiune pe care ti-o recomandam cu drag de fiecare data cand iti doresti sa impresionezi prin aparitiile tale. In tonuri de albastru imperial si croita in stil A-line, rochia de seara albastra reuseste sa flateze orice tip de silueta, conferind purtatoarei o alura diafana si luxurianta. Bustul fronsat, in combinatie cu platcuta din dantela pretioasa brodata manual cu pietre si margele, ii asigura elementul de noutate si sofisticare necesar pentru a-ti aduce toate complimentele. 

O reinterpretare a elegantei eterne, rochia de seara albastra Verona este confectionata integral din voal fin, si iti asigura o aparitie desprinsa din paginile unui basm. Bustul fronsat, alaturi de detaliul de tip evantai din zona umarului, reusesc sa iti puna in valaore trasaturile si calitatile naturale, in vreme ce croiala in stil A-line iti evidentiaza formele feminine. Fara sa ai nevoie de foarte multe accesorii, poti purta rochia de seara albastra la cele mai deosebite evenimente, si sa stralucesti. 

Te invitam sa iti alegi rochiile de seara albastre favorite de pe site-ul nostru, cu ajutorul carora sa iti creezi momente de neuitat 

Missgrey @ Apr 22, 2016 +