rootfoot

Rochii de seara XXL - alege-ti modelul favorit

Pentru doamnele si domnisoarele care indragesc rochiile de seara, avem o veste mult-asteptata: de astazi, toate creatiile noastre din categoria rochiilor de seara vor fi disponibile si pe masura XXL. Una dintre cele mai frecvente intrebari si solicitari care vin din partea tuturor clientelor Miss Grey se refera tocmai la crearea rochiilor de seara XXL, iar cum unul dintre principalele obiective pe care noi ni le-am asumat este acela de a oferi fiecarei femei sansa de a se simti in permanenta frumoasa si speciala, am luat atitudine!

rochie-de-seara-lunga-xxlFiecare colectie Miss Grey este incununata de modele spectaculoase de rochii de seara, astfel ca, indiferent de preferintele tale in materie de stil, culoare sau texturi, este imposibil sa nu iti gasesti cel putin un model favorit printre creatiile noastre. Rochiile de seara XXL pe care ti le punem la dispozitie impresioneaza prin faptul ca sunt create in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta, avand capacitatea de a maximiza potentialul frumusetii tale naturale si de a minimiza orice posibil defect. In tonuri de pasteluri delicate, in nuante vibrante, din materiale fluide sau pretentioase, rochiile de seara XXL marca Miss Grey reusesc sa iti asigure toate complimentele la evenimentele la care alegi sa le porti. 

Inainte de a-ti recomanda cateva modele de rochii de seara XXL pe care sa le adaugi garderobei tale festive, te sfatuim sa urmezi un set de pasi esential pentru a te asigura ca optezi pentru masura potrivita: inrochie-de-seara-lunga-xxl primul rand, trebuie sa iti cunosti cu exactitate dimensiunile corecte. Este esential ca atunci cand achizitionezi o astfel de piesa vestimentara sa te raportezi la ghidul de masuri al brandului care creeaza rochia, pentru a te asigura ca proportiile corespund realitatii. Daca iti doresti o rochie de seara XXL marca Miss Grey, consulta cu atentie GHIDUL DE MARIMI de pe site-ul nostru, unde iti explicam in detaliu cum anume ar trebui sa te masori corect. Daca ai respectat intocmai indicatiile primite, rochia ta de seara iti va veni ca turnata, fara niciun fel de probleme. 

Iata ce propuneri de rochii de seara XXL avem pentru acest sezon:

Confectionata din voal fin negru, rochia de seara Azaria este o bijuterie vestimentara pe cat de pretioasa, pe atat de simpla. Croita in stil A-line, rochia de seara XXL Azaria neagra reuseste sa iti puna in valaore formele feminine, transformandu-se intr-un accesoriu complet datorita platcutei din dantela pretioasa brodata manual cu pietre si margele de la nivelul bustului. Fluiditatea materialului din care este confectionata iti confera o alura diafana, de poveste, astfel ca vei reusi sa atragi atentia printr-o tinuta eleganta si rafinata. 

Pentru personalitatile mai indraznete, recomandam rochia de seara Amna. Cu bustul confectionat din dantela pretioasa brodata manual cu pietre si margele, si cu fusta din voal fin, rochia de seara impresioneaza prin design-ul indraznet si prin culoarea feminina. Tonurile de lila, in combinatie cu pretiozitatea bustului si cu fusta despicata in fata, iti confera o senzualitate aparte, asezonata cu delicatetea voalului fluid si cu pretiozitatea dantelei atent lucrate. Fiind in sine o bijuterie vestimentara, rochia de seara Amna nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a-ti asigura toate complimentele. 

Te invitam sa iti alegi rochiile de seara XXL favorite, din categoria speciala Rochii de Seara Lungi de pe site-ul nostru!

Missgrey @ Apr 20, 2016 +