rootfoot

Esti pregatita sa porti culoarea anului 2018?

Rosu este culoarea anului 2018 si sunt sigura ca vestea te bucura fie ca esti deja experta in rolul seducatoarei „lady in red”, fie ca vezi lucrul acesta ca pe o mult asteptata oportunitate pentru a-ti adauga, in sfarsit, in garderoba, o piesa vestimentara rosie.

 

Culoarea vedeta in 2018 deja a cucerit colectiile celor mai faimosi designeri, iar strazile din toata lumea incep sa se inroseasca din ce in ce mai tare. De emotie, bineinteles. Pentru ca, trebuie sa recunoastem, o femeie in rosu va face intotdeauna sa tresalte chiar si inimile cele mai incrancenate.

 

Totusi, exista un mic clenci in ce priveste felul in care se va purta culoarea anului 2018. Ezitarile si modestia nu-si mai au locul de data aceasta in tinutele tale, pentru ca e vremea sa exagerezi cu stil: e vremea sa te imbraci in rosu din cap pana in picioare!

 

Chiar asa. Va trebui insa sa stapanesti foarte bine arta crearii unui look bine coordonat, si exact despre asta vom vorbi in continuare.

 

Culoarea anului 2018 vine in numeroase nuante

 

 

Rosu aprins, rosu cireasa, rosu trandafir, rubiniu, rosu caramiziu, grena, bordo, iata cate nuante incap sub umbrela culorii in voga anul acesta. Tine cont de toate cand iti compui o tinuta „all red”, pentru a imblanzi putin aerul coplesitor al acestei culori puternice, pline de energie si vitalitate.

 

Avantajul cand porti rosu din cap pana in picioare este ca nu  trebuie sa-ti mai bati capul cu gasirea accesoriilor potrivite. Pentru o tinuta de ocazie e suficient sa porti o rochie lunga rosie cu dantela sau alte detalii sofisticate de design, iar pentru pantofi si clutch sa alegi nuante putin mai inchise decat nuanta piesei vestimentare principale. Pare putin intimidant la inceput, dar vei vedea ca un astfel de look poate fi extrem de dinamic si, in plus, transmite un mesaj categoric. „Compromisul nu e o optiune!” va spune tinuta ta celor din jur, iar reactiile vor fi pe masura.

 

Acorda atentie sporita texturilor cand alegi piese vestimentare rosii

 

Spre deosebire de alte culori, rosul se comporta diferit in functie de textura tesaturii. Un rosu sangeriu va arata intr-un fel pe un tricou din bumbac si cu totul altfel pe o pereche de pantaloni din piele ecologica.

 

Deasemenea, tine cont si de faptul ca anumite combinatii intre culoarea anului 2018 si diferite texturi creeaza niste asocieri comune si usor de identificat in societate. Astfel, dantela rosie este poate cea mai pura definite a flirtului si seductiei. Catifeaua rosie aminteste de perioada sarbatorilor, iar pielea ecologica rosie este definitorie pentru un look rebel.

 

Poate ca aceasta este cea mai buna veste din moda din ultimii ani. Sa porti rosu intr-o lume cenusie si aspra face deseori diferenta dintre esec si victorie.

 

Missgrey @ Jan 25, 2018 +