rootfoot

Stilul glamour si rochiile de seara din dantela pretioasa

Cel putin o data, ti-ai dorit cu siguranta ca rochia ta sa fie atat de spectaculoasa, incat sa aminteasca de povestile cu printi si printese, cu zane si rochii de seara din dantela pretioasa care reusesc sa transforme totul in magie. Stilul glamour este adesea asociat cu rochiile fabuloase, care sunt efectiv imposibil de trecut cu vederea si care transforma fericita purtatoare intr-o aparitie uluitoare. De multe ori, privim suspinand aparitiile vedetelor de pe podium, gandindu-ne ca nu vom avea prea curand ocazia de a detine o astfel de bijuterie vestimentara... Astazi, suntem aici pentru a-ti oferi cateva repere de stil esentiale, care te pot ajuta sa iti alegi rochiile de seara perfecte pentru a-ti insusi un stil glamour. 

Rochiile de seara din dantela pretioasa sunt cea mai sigura modalitate prin intermediul careia poti obtine un look glam, in special atunci cand vine vorba despre un eveniment special. Iar asta pentru ca dantela rochie-de-seara-dantela-pretioasain sine este un material pe cat de luxuriant, pe atat de etern din punct de vedere al preferintelor creatorilor de moda. Iar daca termenul de dantela pretioasa ti se pare foarte generalist, trebuie sa stii ca dantela pretioasa vine in numeroase modele si stiluri: putem regasi rochii de seara din dantela pretioasa care contine broderie cu paiete, cu pietre pretioase, cusuta cu fir irizant, sau pur si simplu cu o textura extrem de complexa si brodata manual. 

Daca esti suficient de creativa, vei reusi sa obtii un look glamour chiar si cu o rochie de seara din dantela pretioasa care nu te costa economiile tale dintr-un an. In functie de minutiozitatea cu care aceasta este lucrata, rochia din dantela de seara poate sa iti asigure o aparitie spectaculoasa, demna de covorul rosu. Iar in toata aceasta poveste, atitudinea ta conteaza enorm. 

Noua colectie de toamna Miss Grey vine cu o superba rochie de seara din dantela pretioasa, al carei pret accesibil o recomanda pentru a face parte din garderoba ta festiva. O creatie unica marca Miss Grey, rochia de seara din dantela pretioasa Selin imbina armonios minutiozitatea detaliilor handmade cu pretiozitatea texturilor rafinate si cu senzualitatea detaliilor transparente, dand nastere unei creatii de exceptie. Confectionata integral din dantela pretioasa brodata manual cu pietre, rochia de seara Selin iti imbraca silueta feminina in tonuri delicate de lila, conferind imaginii tale o alura romantica si delicata. Senzualitatea conferita de detaliile transparente din zona bustului este unul dintre elementele care transforma rochia de seara din dantela intr-o bijuterie vestimentara atat de fascinanta, in vreme ce manecile lungi sporesc misterul specific feminin. In plus, croiul in clos reuseste sa flateze orice tip de silueta, evidentiindu-ti exclusiv frumusetea naturala. 

Descopera rochiile de seara din dantela pretioasa din colectia Pre-Fall Miss Grey, si lasa-te imbratisata de farmecul stilului glamour. 

Missgrey @ Sep 08, 2016 +