rootfoot

Rochii de printesa: cum sa adopti un look regal

Cand au stabilit tendintele in materie de moda pentru toamna lui 2014, designerii au dat dovada de o creativitate si o imaginatie debordante. Astfel, printre cele mai speciale inovatii ale acestui sezon se numara lookul de printesa moderna, inspirat din basmele care au fascinat secole de-a randul intreaga omenire. Iar ideea a prins radacini in lumea modei, pentru ca nu exista nicio femeie care sa nu-si fi dorit macar odata sa poarte rochii de printesa. Astazi, iti propunem o sugestie de rochie princess de care te poti folosi astfel incat sa te inspiri pentru alegerea tinutelor dedicate ocaziilor speciale, toamna aceasta. 

Ocaziile speciale la care suntem invitate reprezinta intotdeauna un prilej extraordinar de a dezvalui o alta fateta a personalitatii noastre. Pe cea autentica, am putea spune, pentru ca pana si cea mai comoda femeie, care in viata de zi cu zi este adepta tinutelor casual, care sa ii confere comoditate si confort, la un astfel de eveniment isi va dori sa impresioneze prin tinuta pe care o adopta. Si pentru ca exista modele de rochii si reguli clar stabilite si bine impregnate in memoria tuturor vizavi de codul vestimentar pe care il presupune un eveniment deosebit, devine destul de dificil sa ne alegem o tinuta care sa ne faca remarcate si care sa starneasca reactii admirative peste tot in jurul nostru. De aceea, rochiile de printesa sunt ca o gura de aer proaspat pentru femeile care doresc sa fie altfel, si sa devina centrul atentiei pastrandu-si, in acelasi timp, limitele decentei si standardele de frumusete si eleganta. 

Rochiile de printesa sunt create in asa fel incat sa evidentieze trasaturile femeii care le poarta, conferindu-i un plus de gratie si un anumit tip specific de eleganta, pe care le putem regasi in inegalabilele descrieri din basmele copilariei. Ca regula generala, rochiile in stil printesa au ca si principale caracterstici corsetul strans care evidentiaza subtil si placut talia, si o fusta ampla, care curge in valuri diafane inspre pamant, evazata la solduri. Croiul unei rochii de printesa urmareste indeaproape liniile corpului, conferindu-ti eleganta, echilibru si o doza considerabila de rafinament si feminitate. O astfel de piesa vestimentara te v aduce mai aproape de o aparitie supranaturala, diafana, rupta parca din povestile nemuritoare. In plus, imaginatia creatorilor de moda a dat nastere la modele de rochii de printesa superbe, care mai de care mai diverse si mai extravagante, astfel ca nu iti va fi greu sa alegi un model care sa te avantajeze. 

rochie-de-printesa

Noi iti recomandam rochia de printesa Evelyn, confectionata din triplu voal verde, cu un croi care urmeaza indeaproape caracteristicile unei rochii in stil printesa, desprinsa din basme si povesti cu zane. Culoarea relativ pretentioasa, alaturi de liniile dulci din zona bustului si de absenta manecilor ii sporesc farmecul si o transforma intr-o tinuta de ocazie superba, care va starni reactii pozitive din partea celorlalti invitati. 

Alege-ti look-ul regal pe www.MissGrey.ro, unde ai la dispozitie numeroase rochii de printesa create special pentru femeia autentica si eleganta. 

Missgrey @ Sep 25, 2014 +