rootfoot

Rochii de nasa lungi de purtat in aceasta vara

Rochiile de nasa lungi intra in topul celor mai populare creatii vestimentare de sezon. Pe masura ce vara se apropie, numarul evenimentelor deosebite din viata noastra creste exponential, iar daca garderoba noastra nu este pregatita pentru astfel de ocazii, atunci avem o problema. Pentru ca rochiile de eveniment nu sunt accesorii vestimentare extrem de accesibile nici din punct de vedere financiar, nici din punct de vedere al selectiei unui model perfect. 

Alegerea unei rochii de nasa ideale nu este deloc usoara, in primul rand pentru ca vorbim despre un eveniment extrem de important la care tu vei fi in centrul atentiei; astfel, tinuta ta trebuie sa impresioneze placut privitorii, si sa indeplineasca, in acelasi timp, principalele reguli ale codului vestimentar impus de o astfel de ocazie. 

Pentru a te asigura ca nu dai gres, iti recomandam sa optezi pentru o rochie de nasa lunga: feminina, eleganta, diafana si sofisticata simultan, o rochie de nasa lunga indeplineste toate criteriile unei tinute de succes pentru un botez, singurele rochii-de-nasa-lungiaspecte carora trebuie sa le acorzi o foarte mare atentie fiind minimale, de bun simt: da, este adevarat ca purtand o rochie de nasa lunga vei avea sanse mai multe sa impresionezi placut, insa cu conditia sa optezi pentru modelul potrivit. 

Fii sigura ca stii ce anume te avantajeaza din punct de vedere fizic si iti pune in lumina calitatile. Iar daca se intampla sa nu iti cunosti foarte bine avantajele si dezavantajele conformatiei tale, atunci, cel putin, asigura-te ca alegi o rochie de nasa lunga creata in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta. Spre exemplu, o rochie lunga croita in stil A-line creaza iluzia unei talii bine definite, flatand orice tip de conformatie, si minimizeaza orice potential defect. 

De asemenea, dat fiind faptul ca botezul este un eveniment care implica si prezenta la biserica, nu purta o rochie de nasa lunga care este prin deisgn sau culoare mult prea provocatoare pentru o astfel de locatie. Afirma-ti feminitatea, insa in limitele decentei codului vestimentar impus de un astfel de eveniment. 

Sugestia noastra? Rochia de nasa lunga Sara bordo, confectionata integral din voal fin. Remarcabila in primul rand datorita croielii in stil A-line, rochia de nasa lunga reuseste sa iti confere o alura diafana si feminina datorita culorii bogate si a voalului vaporos. In plus, decolteul atent conturat de dantela, alaturi de insertiile rafinate din dantela de la spate ce asigura o alura usor misterioasa si feminina, adauga rochiei de nasa lungi nota finala de eleganta si sofisticare. Cordonul subtire din talie care se leaga intr-o fundita romantica la spate iti accentueaza formele feminine, in vreme ce fusta diafana cade lin pe langa corp, asigurandu-ti o aparitie de poveste. 

Tu ce rochii de nasa lungi preferi pentru aceasta vara?

Missgrey @ May 23, 2016 +