rootfoot

Accesoriile perfecte pentru o rochie de seara albastra

Rochiile de seara albastre farmeca prin intensitatea si vibranta lor starnind, in acelasi timp, numeroase intrebari legate de maniera potrivita de accesorizare. La urma urmei, este destul de dificil sa ne imaginam ca o culoare atat de pronuntata precum albastru poate fi accesorizata cu orice; si chiar daca poate fi accesorizata cu o gama variata de alte culori, in ce proportii sunt acestea indicate pentru a pastra neatins farmecul indiscuabil al unei rochii albastre de seara? 

Chiar daca pare greu de crezut, o rochie de seara albastra poate sa fie accesorizata intr-o multitudine de combinatii, totul depinde de efectul pe care tu vrei sa il creezi asupra imaginii tale, de personalitatea ta si de creativitatea si indrazneala de care dai dovada. 

rochie-de-seara-albastraIn continuare, iti aducem la cunostinta cateva metode prin intermediul carora poti sa accesorizezi rochia de seara albastra, din care sa te inspiri a urmatoarele evenimente speciale. Tine cont, intotdeauna, ca, indiferent de ce fel de combinatie alegi, rochia albastra trebuie sa reprezinte punctul focal al imaginii tale.

Pentru momentele in care vrei sa ai o aparitie luxurianta, definita de cele mai sofisticate elemente, iti recomandam sa porti rochia de seara albastra in combinatie cu accesorii in tonuri de auriu sau argintiu. Nuantele de albastru au o incarcatura simbolica ce face trimiteri la noblete si regalitate, iar auriul si argintiul contin intr-o proportie poate mai mare opulenta fermecatoare a regalitatii. Astfel, o rochie de seara albastra va arata absolut superb in combinatie cu auriu sau argintiu, in special daca este vorba despre evenimente foarte speciale care necesita un cod vestimentar de seara, extrem de elegant. 

Arata lumii intregi latura indrazneata a personalitatii tale, purtand rochia albastra de seara in combinatie cu accesorii color-block. Chiar daca ai auzit de foarte multe ori aceasta sintagma, s-ar putea sa mai ai indoieli referitoare la ce anume inseamna color-block. Foarte pe scurt, un accesoriu de tip color block va avea culoarea opusa pe cercul cromatic al piesei vestimentare de baza. Spre exemplu, daca porti o rochie de seara albastra si doresti sa ai o abordare moderna accesorizand-o in stil color-block, o vei purta in combinatie cu nuante de orange (portocaliu). Ai mare grija la cantitati, pentru ca accesoriile trebuie sa puna in valoare rochia si nicidecum sa distraga atentia de la ea. 

Play it safe - daca asta este deviza dupa care preferi sa functionezi, atunci poarta rochia de seara albastra in combinatie cu nemuritoarele nuante clasice de alb, negru sau nude pentru garantia faptului ca este imposibil sa dai gres. 

Cu bustul confectionat din dantela pretioasa brodata manual cu paiete si cu fusta din voal fin, rochia de seara albastra Erin reprezinta alegerea perfecta pentru cele mai deosebite evenimente, indiferent de sezon. Croita in linie A, aceasta are capacitatea de a flata aproape orice tip de silueta, iar datorita spatelui decupat confera fiecarei purtatoare o alura misterioasa, seducatoare si feminina. 

Tu cum alegi sa porti rochiile de seara albastre

Missgrey @ Aug 15, 2016 +