rootfoot

Rochii de seara scurte pentru majorate si baluri

Petrecerile de majorat sau balurile de absolvire se numara printre cele mai importante evenimente din viata unei tinere, motiv pentru care ele trebuie sarbatorite din toate punctele de vedere. Este de datoria fiecarei domnisoare sa se asigure ca majoratul ei sau balul de absolvire ii va ramane impregant in memorie ca unul dintre cele mai frumoase momente ale adolescentei. Si, pentru ca acest lucru sa fie posibil, este necesar sa ne asiguram ca avem o tinuta memorabila, care sa ne puna in evidenta frumusetea si feminitatea, iar principala metoda prin care putem face asta este sa ne alegem rochii de seara scurte potrivite. 

Poate te intrebi, de ce rochii de seara scurte? Pentru ca sunt mult mai potrivite pentru tinerele domnisoare decat cele lungi, si pentru ca pot sa te puna in evidenta intr-o maniera inocenta si provocatoare simultan. Indiferent de locatia sau tematica petrecerii, o rochie de seara scurta este potrivita si te va transforma intr-o aparitie inedita. In plus, exista atat de multe modele pe care le ai la dispozitie, astfel incat este imposibil sa nu gasesti cel putin una care sa iti vina de minune si care sa te avantajeze din toate punctele de vedere. 

Miss Grey a pregatit, in colectia de toamna, rochii de majorat si rochii de bal pe care sa le porti in cele mai importante momente din viata ta. Ne-am gandit la eleganta, frumusete, independenta si feminitate in momentul in care le-am creat, adica ne-am gandit la tine si la cum iti putem fi alaturi la cele mai fericite ocazii. In articolul de fata, iti prezentam doar cateva astfel de rochii de seara scurte pe care le poti purta, iar daca esti impresionata, poti rasfoi cu incredere catalogul de rochii de pe site-ul nostru. 

Rochia scurta de seara Amarige este o optiune perfecta pentru un majorat sau un bal. Confectionata din tull si cu bust din dantela, superba rochie in stilul babydoll are avantajul de a-ti conferi un aer dramatic, misterios si elegant simultan, datorita culorii negre si materialelor rafinate din care este confectionata. Manecile lungi din dantela neagra si gulerul transparent o transforma intr-o tinuta perfecta pentru sezonul rece, dar si foarte comoda, intructa nu va fi nevoie sa te ingrijorezi ca rochia de majorat iti va aluneca de pe sani. 

rochie-de-seara-scurta-majorat

Daca iti doresti o imagine mai romantica, care sa imbine feminitatea cu eleganta, iti recomandam rochia de seara scurta Rose Marie, cu bust fronsat si aplicatie din dantela roz in zona decolteului. Rochia este confectionata din voal mov, de o eleganta aparte, si are avantajul de a-ti pune talia in evidenta atat prin intermediul croielii propriu-zise, cat si a materialului. In plus, fluiditatea acestuia, in combinatie cu nuanta dulce si moderna iti confera un aer feminin si usor romantic, care se potriveste excelent cu atmosfera generata de acest anotimp. 

rochie-de-seara-scurta-majorat

Pe www.MissGrey.ro, ai parte de numeroase modele de rochii de seara scurte potrivite pentru majorate si baluri, pe care sa le porti astfel incat sa te simti cea mai frumoasa din lume, macar pentru o seara. 

Missgrey @ Sep 23, 2014 +