rootfoot

Tinute office pentru zile friguroase

Toamna si iarna se dovedesc a fi o adevarata pacoste pentru femeile elegante. Daca primvara si vara, din punct de vedere vestimentar, avem mult mai multe optiuni in ceea ce tine de vestimentatie, in sezonul rece lucrurile se complica: trebuie sa tinem cont si de capriciile vremii, si de temperatura de afara, si de tipul de tinuta pe care trebuie sa il adoptam, in functie de diverse evenimente. Astfel, alegerea hainelor devine un proces de-a dreptul complex, si nu de putine ori sfarsim in fata dulapului nestiind ce anume sa purtam intr-o anumita situatie. De aceea, ne-am gandit sa iti pezentam cateva sfaturi si idei de tinute office potrivite pentru zilele friguroase. Chiar daca temperaturile si conditiile meteo se schimba considerabil, asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la eleganta si feminitate. Alege rochii office Miss Grey ca sursa de inspiratie pentru saptamana urmatoare in ceea ce tine de alegerea tinutelor pentru birou, si iti garantam ca nu vei regreta!

Orice rochie office ai alege sa porti, nu poti avea niciodata garantia ca nu vei resimti frigul. Esential, din acest punct de vedere, este sa stii cum anume trebuie sa o porti astfel incat sa te simti confortabil si sa iti pastrezi stilul si eleganta care te caracterizeaza. Inainte de toate, asigura-te ca porti un maiou sau o helanca pe sub tinuta office pe care o afisezi. Vei amortiza efectul frigului si te vei simti mult mai bine. In functie de nivelul de frig de afara, poti sa apelezi la acest artificiu in diverse moduri, si sa utilizezi piese vestimentare in straturi multiple sau deloc. Totul depinde de felul in care tu rezisti la temperaturile scazute. Daca te gandesti ca vei arata penibil, elimina cat mai repede aceasta idee! In ultima perioada, imbracamintea "in straturi" a fost foarte in voga, iar juxtapunerea mai multor piese vestimentare farmeca prin faptul ca inspira comoditate si indrazneala. 

O alta modalitate simpla, eficienta si eleganta de a purta tinute office in zilele friguroasa consta in a purta dresuri sau colanti pe sub rochiile office pe care le alegi. Totusi, trebuie sa ai grija la culoare, material si sa analizezi cu atentie daca acestea se potrivesc cu haina pe care alegi sa o porti. Niciodata sa nu iti lipseasca o haina in spate, fie ca este vorba de un trench coat, de o geaca simpla, de un pulover sau orice altceva. Exista modele foarte elegante, care pot fi asortate cu rochiile office sau alte piese vestimentare din aceeasi gama, asa ca nu te feri sa le porti! Opteaza, de asemenea, pentru incaltaminte cat mai lunga: incepand de la botine si pana la cizme, ai la dispozitie o sumedenie de modele elegante care sa te puna in valoare. Sa nu mai mentionam faptul ca nu vei simti frigul! Accesoriile calduroase trebuie sa iti fie mereu la indemana. Esarfele supradimensionate, fularele rafinate, manusile elegante, sunt doar cateva astfel de obiecte ideale, pe care le poti combina cu rochiile office de toamna. 

rochie-office-de-toamna

Iti propunem un model de tinuta office pe care o poti purta in zilele friguroase de toamna, creat de Miss Grey special pentru tine: rochia scurta cu falduri Ivy, confectionata din dantela si cu un superb imprimeu floral in tonuri de albastru este o tinuta extrem de versatila pe care, daca stii cum sa o accesorizezi, o poti purta fara probleme intr-o zi obisnuita la birou sau la o intalnire de afaceri. Cu un maiou, dresuri negre, o pereche de cizme lungi, o esarfa si un trench coat, rochia poate deveni o tinuta office de invidiat, care te va pune in evidenta si te va transforma intr-o aparitie de o eleganta inegalabila. 

Te invitam sa accesezi cu incredere www.MissGrey.ro, si sa iti alegi tinuta office potrivita, din multitudinea de rochii office de toamna pe care ti le punem la dispozitie. Alege sa fii feminina, pentru ca nimic nu sta in calea elegantei!

Missgrey @ Sep 26, 2014 +