rootfoot

Rochii de ocazie scurte in culori vibrante

Chiar daca tinutele de ocazie nu sunt singurul, si nici principalul element care te fac fericita atunci cand participi la un eveniment, alegerea unei rochii de ocazie perfecte nu poate, si nici nu trebuie sa fie ignorata sau pusa in plan secund. Pentru ca unul dintre lucrurile care te fac cu adevarat fericita nu numai la un eveniment, ci in orice imprejurare, sunt complimentele. 

rochie-de-ocazie-scurtaAtunci cand iti alegi o rochie de ocazie, tot ceea ce tine de ea trebuie sa fie in acord cu tematica, semnificatia si locatia evenimentului. Stilul rochitei, design-ul, pretul, lungimea, culorea, toate trebuie sa vorbeasca despre acel moment, si sa iti reflecte personalitatea. De aceea, nu este deloc usor sa te hotarasti asupra rochiei de ocazie perfecte. Chiar daca optiunea rochiilor de seara lungi ramane atragatoare, acestea nu sunt intotdeauna si cea mai fericita alegere. Totul depinde si de asteptarile pe care tu le ai de la o rochie de ocazie. Daca iti doresti sa dansezi mult, iar locatia nu este una deosebit de pretentioasa, si nici evenimentul unul formal, atunci rochiile de ocazie scurte sunt cea mai buna alegere. In mod categoric, nu iti doresti ca la banchetul tau sa te simti incomod sau sa nu poti dansa intr-o rochie de seara lunga. Solutia, o avem noi:

In ultima colectie Miss Grey, ti-am pregatit cateva modele de rochii scurte splendide, in cele mai diverse si vibrante culori. Create astfel incat sa flateze orice tip de silueta, rochiile scurte de seara se potrivescrochie-de-ocazie-scurta oricarui eveniment special, iar printre culorile pe care ti le punem la dispozitie, vei gasi in mod categoric cel putin una care sa te avantajeze. 

Pentru o aparitie rafinata, delicata si feminina, care sa atraga atentia asupra ta in mod placut, iti recomandam rochia de ocazie scurta Andra. In tonuri pastelate de roz, rochia de seara scurta este confectionata din triplu voal, si impresioneaza prin design-ul aparte si calitatea materialului. Dantela neagra din jurul decolteului atrage atentia asupra bustului tau, in vreme ce insertia de la spate ii sporeste farmecul. Marginile crete ale rochiei scurte de ocazie iti confera o aparitie spectaculoasa, cu tenta romantica, sporind feminitatea si efectul elegant pe care rochita il are asupra imaginii tale.

Iubesti albastrul, sau vrei, pur si simplu sa te evidentiezi printr-o tinuta vesela, indrazneata si eleganta simultan? Opteaza pentru rochia de ocazie scurta Andra intr-o nuanta vibrante de albastru, care iti va pune in valore tenul si silueta indiferent de evenimentul la care alegi sa o porti. Confectionata din triplu voal, rochia de seara scurta este creata astfel incat sa avantajeze orice silueta, si sa iti minimizeze defectele. Pretioasa prin design-ul rafinat, rochia de ocazie scurta contine detalii din dantela neagra, prezente atat in jurul decolteului, cat si la spate, detalii care nu numai ca iti pun in valoare bustul, dar iti confera si un plus de eleganta si rafinament. 

 

Missgrey @ Apr 17, 2015 +