rootfoot

Rochii de seara lungi, la moda in 2015

Pentru ca buna ta dispozitie si propriul confort la un eveniment depind de tinuta festiva pe care o alegi, este esential sa ai in garderoba cel putin un model de rochie de seara lunga care sa iti confere imaginea mult dorita. Intotdeauna in centrul atentiei, rochiile de seara lungi au numeroase avantaje, motiv pentru care sunt atat de iubite de catre femeile din intreaga lume. 

rochie-de-seara-lunga-marsalaChiar daca o rochie de seara lunga va fi intotdeauna la moda, tendintele se schimba in fiecare an. Iar daca iti doresti un outfit de invidiat, trebuie ca rochia ta de seara lunga sa se incadrezerochie-de-seara-lunga-rosie in aceste tendinte. In ultima noastra colectie, ti-am pregatit cateva modele de rochii de seara lungi inspirate de ultimele trenduri in materie de moda, astfel incat sa ai parte de o tinuta festiva deosebita. Rochiile de seara lungi ale sezonului de primavara-vara 2015 se caracterizeaza prin materiale de calitate, atent alese, prin modele menite sa ofere purtatoarei o silueta gratioasa, prin decolteuri provocatoare si culori puternice si diverse. 

Astfel, mizele in ceea ce priveste tendintele rochiilor de seara lungi ale acestui sezon se rezuma la feminitate, sensibilitate si emotii. Inspirati de ele, am creat rochii de seara lungi care sa iti confere cele mai spectaculoase aparitii la evenimentele speciale ale acestui sezon. Nu pierde nicio secunda, si alege-ti modelul favorit:

Desemnata culoarea anului 2015, marsala este o superba nuanta rosu-maronie, care avantajeaza orice tip de ten. Intensa si dramatica simultan, marsala - sau bordo, este un must-have fie ca vorbim despre outfit-urile casual, fie ca ne referim la tinutele festive. De aceea, ti-am pregatit rochia de seara lunga Sara. Confectionata din triplu voal, rochia de ocazie lunga impresioneaza prin aspectul sau diafan, prin materialul atent ales si culoarea spectaculoasa. Insertiile de dantela neagra din jurul decolteului si al spatelui nu numai ca atrag atentia asupra bustului tau, dar sporesc eleganta si feminitatea rochiei tale de ocazie. Simplu de purtat si accesorizat, rochia de seara lunga iti va pune in valoare calitatile, astfel ca vei atrage atentia prin aparitia ta uluitoare. 

S-a scris si s-a vorbit mult despre efectul pe care o rochie de seara lunga rosie il are asupra imaginii unei femei, dar si asupra privitorilor. Ceea ce ramane de necontestat este faptul ca o rochie de seara rosie nu numai ca va uimi pe toata lumea, dar te va transforma intr-o adevarata diva. Simbol al pasiunii, al energiei si vitalitatii, rosul este una dintre culorile asociate cu femeile active, independente, energice si seducatoare. De aceea, optiunea pentru o rochie de seara lunga rosie este mai mult decat ideala atunci cand iti doresti sa impresionezi la un eveniment.

Confectionata din triplu voal, rochia de seara lunga rosie Sara impresioneaza prin culoarea puternica si eleganta pe care o emana. Dantela neagra din zona decolteului atrage atentia asupra bustuli tau, in vreme ce insertiile de la spate ii sporesc farmecul. Cordonul subtire din talie iti accentueaza linia taliei, astfel ca vei avea un aspect deosebit de atragator si elegant simultan. 

Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti modelele preferate de rochii de seara lungi la moda in 2015! 

Missgrey @ Apr 16, 2015 +