rootfoot

Rochii de gala la moda in 2015

Cu meniuri sofisticate, muzica de calitate, mult dans si rochii de seara spectaculoase, gala este echivalentul modern al balurilor din timpuri indepartate. Desfasurata adesea de catre organizatii, sau pentru diverse evenimente caritabile, o gala poate sa includa, de asemena, si prezentari sau lansari, ceremonii de premiere sau discursuri. Astfel, gala devine genul de eveniment cu o tenta regala care o caracterizeaza in mod natural, iar prin tinuta ta festiva trebuie nu numai sa te potrivesti in peisaj, ci si sa ai o aparitie care sa surprinda prin cele mai sofisticate rochii de gala.

Felul in care alegi sa te imbraci la o gala defineste atat propria personalitate, cat si felul in care aparitia ta va fi perceputa de catre ceilalti invitati. Cunoscuta mai ales pentru natura sa sofisticata, o gala este in general rezervata evenimentelor foarte speciale, in cadrul carora stilul ocupa cel mai important loc. Astfel, acest tip de ocazie impune adoptarea unei tinute a carei principala piesa de rezistenta sunt rochiile de seara lungi.  

Codul de imbracaminte festiva pentru femei este mult mai putin rigid decat cel dedicat barbatilor, in cazul unei gale. Pentru ca linia de demarcatie intre orochie sofisticata si una casual a devenit destul de neclara, este neaparta nevoie sa cunosti foarte bine tipul de eveniment la care urmeaza sa participi, si, mai ales, locatia acestuia, astfel incat sa iti poti alege rochia de gala perfecta. O organizare bine pusa la punct, insa, iti ofera detalii legate despre codul vestimentar impus de eveniment inca de la primirea invitatiei - elementele legate de tinuta impusa la eveniment fiind specificate pe invitatie. Pe scurt, in momentul in care iti alegi rochia de gala, trebuie sa tii cont atat de tipul de eveniment, cat si de locatia acestuia, si de formalitatea pe care o impune prin insasi natura sa.

Pe langa acesti factori externi, tendintele in moda trebuie sa isi gaseasca si ele locul in criteriile tale de selectiei a unei rochii de gala perfecte, insa cel mai important element de care trebuie sa tii cont este ca rochie-de-gala-la-moda-in-2015rochia de gala pe care o alegi sa ti se potriveasca perfect. O rochie de ocazie bine aleasa iti va evidentia calitatile, punandu-ti in valoare feminitatea, si va masca micile defecte pe care nu vrei ca altii sa le observe. Daca esti constienta de avantajele si dezavantajele corpului tau, vei reusi sa iti alegi o rochie de gala perfecta, care sa iti confere o aparitie spectaculoasa stralucitoare. 

rochie-de-gala-la-moda-in-2015In 2015, tendintele in materie de rochii de gala pun accentul pe culorile vibrante, pe materiale de calitate, pe detalii pretioase si sofisticate, si pe deisgn-uri care sa impresioneze prin simplitate si aspect diafan. Rochiile de gala Miss Grey sunt croite astfel incat sa flateze orice tip de silueta, sa iti evidentieze feminitatea si sa impresioneze prin culoare si material. In functie de preferinte, te invitam sa descoperi si sa iti alegi modelul favorit, dintre cele pe care ti le propunem:

Daca iti doresti o aparitie seducatoare si usor dramatica, iti recomandam rochia de gala confectionata din triplu voal intr-o superba si moderna nuanta de bordo-marsala. Rochia de seara lunga Sara impresioneaza prin detaliile de dantela aplicata in jurul decolteului si la spate, dar si prin transparenta materialului si prin culoarea superba. 

Daca esti adepta tinutelor cu tenta extravaganta, poarta cu incredere rochia de gala lunga Lyssa. Confectionata din triplu voal fuchsia, rochia de galainspira feminitate, rochie-de-gala-rosiesi iti subliniaza talia datorita cordonului din dantela neagra aplicat in talie. Atragand atentia asupra bustului tau, rochia de seara lungaLyssa este o piesa vestimentara pretioasa in sine, astfel ca nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a-ti conferi o imagine spectaculoasa. 

Daca esti suficient de increzatoare, iti recomandam sa optezi pentru o rochie de gala in tonuri vibrante de rosu. Efectul seducator pe care o rochie de seara rosie il are asupra imaginii unei femei este bine cunoscut de foarte mult timp, motiv pentru care o rochie de gala rosie va ramane intotdeauna la moda. Confectionata din triplu voal, rochia de gala rosie Sara impresioneaza prin rafinament, delicatete, eleganta si efectul seducator pe care il are asupra oricarei purtatoare. Insertiile de dantela neagra din jurul decolteului si de la spate ii sporesc farmecul, iar cordonul negru din talie atrage atentia asupra siluetei tale feminine. Rochia de gala Sara este disponibila (pe lang bordo si rosu), si pe alb si violet, astfel ca este imposibil sa nu iti gasesti un model de care sa te indragostesti. 

Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti, din multitudinea de rochii de gala la moda in 2015 pe care ti le punem la dispozitie, modelul perfect - pe care sa il imbraci si sa atragi toate privirile! 

Missgrey @ Apr 22, 2015 +