rootfoot

Cum porti rochiile de nunta lungi roz?

Tonurile delicate de rose fac impresie in randul rochiilor de nunta lungi din acest an. Una dintre cele doua spectaculoase nuante delcarate de Pantone ca fiind culorile anului 2016, rozurile pastelate impresioneaza prin rafinamentul si delicatatea lor, reusind sa surprinda palcut la orice categorie de eveniment ar fi purtate. 

Creand un contrast irezistibil cu un bronz usor, rochiile de nunta lungi roz iti aduc un farmec irezistibil daca sunt accesorizaterochii-de-nunta-lungi-roz corect. Delicate, feminine si sofisticate, rochiile lungi de nunta in tonuri de rose sunt un must-have in special in acest sezon. Dat fiind faptul ca indiferent de preferintele tale, rochia ta lunga de nunta trebuie sa ramana punctul focal al imaginii tale, trebuie sa eviti, sub orice forma, supra-accesorizarea acesteia. Rezuma-te sa o completezi cu accesorii simple, delicate, de efect, care pun in valoare rochia lunga de nunta si nu distrag atentia de la ea. 

Unul dintre modelele de rochii de nunta lungi pe care le-am creat in cea mai noua colectie de vara Miss Grey este recomandarea noastra de top in ceea ce priveste alegerea unei rochii de nunta lungi in tonuri de rose. Rochia de nunta lunga Scarlett este confectionata preponderent din voal fin, iar bretelele sunt create din dantela pretioasa brodata manual. Accesoriul din talie iti accentueaza silueta feminina, asortandu-se cu bretelele si conferind un reper de accesorizare. Croiala in stil A-line asigura imaginii tale o alura vaporoasa si diafana, in vreme ce spatele usor decupat si decolteul in V iti infrumuseteaza bustul si iti asigura o nota senzuala. 

Rochia de nunta lunga roz poate fi purtata cu succes in combintie cu un clutch roz prafuit cu perle, cu culori neutre sau alte nuante cu accente de pastel, daca ai grija sa nu incarci tinuta cu prea multe accesorii.

Tu ce rochii de nunta lungi preferi, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie pe site?

Missgrey @ Jul 10, 2016 +