rootfoot

Alege rochii de seara albastre la reducere

Fascinante prin insasi esenta lor, rochiile de seara albastre ne asigura intotdeauna de faptul ca toate privirile vor fi atintite asupra noastra, la cele mai speciale evenimente la care trebuie sa participam. Imbinand intr-o maniera sofisticata eleganta sublima cu bogatia vizuala si simbolistica a nuantelor de albastru, rochiile de seara in aceasta culoare se transforma in bijuterii vestimentare de exceptie. 

Fiind o nuanta foarte puternica, foarte multe femei considera faptul ca albastrul nu li se potriveste si ca este o culaore foarte greu de purtat. Lucurile stau, insa, invers. Pentru ca albastrul (in special tonurile de albastru imperial) este o culoare care are capacitatea de a flata pe oricine, indiferent de tonurile pielii, ale parului sau ale ochilor. Iar daca reusesti sa accesorizezi perfect o rochie de seara albastra, garantia stralucirii tale iti este asigurata. 

rochie-de-seara-albastraCu ce se potrivesc nuantele de albastru, din punct de vedere al accesorizarii? In primul si in primul rand, pentru ca vorbim direct despre rochiile de seara, iti recomandam sa le accesorizezi cu tonuri de auriu, pentru o aparitie extravaganta, caracterizata de o eleganta sublima, de stralucire si luxurianta. O rochie de seara albastra lunga, purtata la o nunta cu accesorii aurii, va atrage cu siguranta atentia asupra ta si vei fi complimentata pentru eleganta incredibila de care dai dovada. 

Daca ai o personalitate mai indrazneata, iti recomandam sa accesorizezi rochia de seara albastra cu nuante de tip color-block. Cele mai indicate sunt tonurile de portocaliu, fiind culoarea opusa albastrului pe cercul cromatic. Daca alegi aceasta optiune, insa, asigura-te ca nu abuzezi de nuamrul accesoriilor, pentru ca exista posibilitatea sa distragi atentia de la pucntul focal al tinutei tale - si anume - rochia de seara albastra.

Iar pentru momentele in care te simti nesigura, sau vrei pur si simp0lu sa nu te stresezi cu alegerea accesoriilor pentru rochia ta albastra de seara, alege tonuri clasice de alb, negru sau nude. Cu acestea, este absolut imposibil sa dai gres. In plus, imaginea ta va fi una caracterizata de delicatete si eleganta. 

Pentru evenimentele de sezon, iti punem la dispozitie cele mai spectaculoase modele de rochii de seara albastre la reducere. Recomandarea de astazi, insa, este una cu adevarat speciala, intrucat rochia albastra de seara Erin este o adevarata bijuterie vestimentara. Si nu uita ca este disponibila la reducere! 

Cu bustul confectionat din dantela pretioasa brodata manual cu paiete, si cu fusta din voal fin ce ii asigura o alura extrem de diafana, rochia de seara albastra Erin pare desprinsa din basme. Spatele decupat confera purtatoarei acel nivel de senzualitate si mister de care are neovie pentru a cuceri toate privirile, in vreme ce croiala in linie A iti pune in valoare formele feminine, mascand orice potential defect. 

Te invitam sa iti alegi rochiile albastre de seara la reducere favorite, cu ajutorul carora sa impresionezi la cele mai deosebite ocazii de sezon.

Missgrey @ Aug 04, 2016 +