rootfoot

Poarta rochii cu spatele gol pentru evenimente speciale

Rochiile cu spatele gol sunt atractia fiecarui eveniment deosebit. Elegante, dar in acelasi timp extrem de feminine si seducatoare, rochiile cu spatele gol vor face senzatie in sezonul cald. De aceea, ar trebui sa iti verifici cu atentie sifonierul, iar daca iti lipseste un asmenea accesoriu vestimentar, sa remediezi de urgenta problema. 

Astazi, venim in ajutorul tau cu cateva sugestii privind modul in care poti purta o rochie cu spatele gol la un eveniment deosebit in asa fel incat sa faci o impresie pozitiva, dar si cu o recomandare de tinuta care sa te inspire in alegerea modeluluirochie-cu-spatele-gol-de-seara favorit pentru garderoba ta festiva. 

Desi rochiile cu spatele gol sunt fermecatoare prin definitie, pentru a le valorifica potentialul la maximum, este nevoie sa tii cont de cateva detalii minimale in ceea ce priveste maniera in care le porti: aminteste-ti ca o rochie cu spatele gol necesita o lenjerie adecvata acestui tip de design. Sutienul normal nu poate fi purtat cu o rochie cu spatele gol decat daca acesta nu este foarte decupat si nici transparent. Astfel, atunci cand iti achizitionezi o rochie de seara cu spatele gol, asigura-ti o parte din buget si pentru lenjerie, intrucat aceasta este indispensabila. Sau, in caz contrar, alege o rochie cu spatele gol care poate sa fie purtata fara sutien - fie pentru ca asa ii permite design-ul, fie pentru ca are cupe si implicit nu mai are nevoie de lenjerie creata special pentru acest model. 

De asemenea, atunci cand optezi pentru o rochie cu spatele gol, orienteaza-te sa o accesorizezi si sa te coafezi in asa fel incat sa pui in valoare acest detaliu. Daca ai parul lung, coafeaza-l in asa fel incat acesta sa nu acopere decupajul rochiei, si nu incarca tinuta cu accesorii inutile. 

Cu bustul confectionat din dantela pretioasa brodata cu paiete si fusta din voal fin, rochia cu spatele gol Erin este o alegere superba pentru ocaziile deosebite ale sezonului cald. Imbinarea armonioasa dintre design-ul in stil A-line, lungimea pana in pamant, texturile luxuriante si culoarea vibranta o transforma intr-un accesoriu vestimentar care te va aduce in centrul atentiei oriunde ai alege sa o porti. In plus, rochia cu spatele gol Erin poate fi purtata cu succes la numeroase categorii de evenimente, dat fiind faptul ca are capacitatea de a se adapta mai multor coduri vestimentare. 

Tu ce rochie cu spatele gol preferi, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie?

Missgrey @ May 26, 2016 +