rootfoot

Rochii de ocazie lungi in culorile anului 2016: rose quartz si albastru serenity

Pantone ne surprinde, in fiecare an, cu cele mai inspirate alegeri de culori care sa ne defineasca alegerile vestimentare. Daca anul trecut, tonurile de marsala au facut ravagii si au dobandit o popularitate imensa, nici alegerile din 2016 nu se lasa mai prejos: spre deosebire de anul trecut, cand marsala era singura culoare declarata oficial ca fiind culoarea anului, in 2016, Pantone a ales o combinatie extrem de dinamica si fermecatoare de doua culori: albastru serenity si rose quartz. Indraznete, dar in acelasi timp delicate si usor pastelate, aceste doua culori imbraca perfect rochiile de ocazie lungi

rochie-de-ocazie-lunga-serenityDe aceea, in cea mai recenta colectie Miss Grey, ti-am pregatit doua modele superbe de rochii de ocazie lungi in culorile anului 2016, pentru ca acum este momentul sa incepi sa adaugi garderobei tale noi articole vestimentare in voga, cu ajutorul carora sa impresionezi la cele mai speciale evenimente la care urmeaza sa participi. 

Imbinand in proportii armonioase design-ul usor avangardist cu cele doua culori fascinante, rochiile de ocazie lungi pe care ti le propunem pentru evenimentele acestui an au capacitatea de a atrage atentia asupra ta indiferent unde ai alege sa le porti si indiferent de accesoriile pentru care optezi sa iti completeze tinuta. 

Confectionata din voal creep, rochia de ocazie lunga Laurie in tonuri vibrante de albastru serenity este o achizite inedita pentru garderoba ta. Cupele menite sa iti sustina si puna in valoare bustul, in combinatie curochie-de-ocazie-lunga-rose-quartz fusta care se muleaza usor pe formele tale feminine si cu deschizatura de pe picior transforma rochia de ocazie lunga intr-un accesoriu vestimentar seducator, misterios si feminin simultan. Decolteul in forma de inima iti permite sa accesorizezi rochia cu coliere de tip statement, in vreme ce stilul cu manecile descoperite iti ofera posibilitati infinite de accesorizare cu esarfe sau bolerouri sau coafuri care mai de care mai sofisticate.

Pentru aparitii feminine, alege rochia de ocazie lunga Laurie in tonuri de rose quartz. Foarte delicata, rochia de ocazie lunga confectionata din voal creep impresioneaza atat prin culoarea sa pastelata si gingasa, cat si prin deisgn-ul avangardist si seducator. Deschizatura de pe picior, in combinatie cu absenta manecilor, nu fac decat sa iti confere un plus de mister feminin si senzualitate. Dotata cu cupe, rochia de ocazie lunga iti pune in valaore bustul, accentuandu-ti, in acelasi timp, talia, datorita faldurilor si a liniilor croiului.

Tu ti-ai ales rochiile de ocazie lungi in culorile anului 2016, cu ajutorul carora sa cuceresti inimi si priviri la evenimentele speciale?

Missgrey @ Mar 25, 2016 +