rootfoot

Rochii de ocazie scurte roz cu spatele gol - atractia oricarui eveniment

Rochiile de ocazie scurte cu siguranta fac parte din garderoba ta festiva. Poate ca au ramas demult uitate in sifonier, sau poate ca inca le porti cu drag atunci cand participi la evenimente deosebite, insa cu siguranta rochiile scurte de ocazie fac parte din viata oricarei femei. Si parca niciodata nu putem spune ca avem suficient de multe rochii de ocazie scurte. In general, evenimentele speciale la care participi au aceeasi invitati, pe care deja ii cunosti, cel putin in mare parte. De aceea, poate deveni dificil sa porti o rochie de ocazie scurta in repetate randuri, cu atat mai mult cu cat de fiecare data trebuie sa te gandesti sa o accesorizezi diferit, pentru a impresiona printr-o aparitie inedita. 

Daca ti-ai propus ca la urmatorul eveniment sa atragi primesti toate complimentele si sa fii in centrul atentiei, atunci citesti articolul potrivit, pentru ca avem recomandarea ideala pentru tine: rochia scurta de ocazie Evette. Delicatetea acesteiarochie-de-ocazie-scurta-cu-spatele-gol este atat de covarsitoare, incat ai putea sa privesti ore in sir imaginile de prezentare, si tot nu ar fi suficient pentru a-ti satisface dorinta de a purta aceasta rochita. Tocmai de aceea, indraazneste sa o achizitionezi si sa o adaugi garderobei tale festive, pentru ca este una dintre piesele vestimentare care intr-adevar merita o investitie.

Intr-un design creat special pentru a flata orice tip de silueta, rochia de ocazie scurta Evette se remarca printr-un set de detalii fermecatoare care o transforma intr-o bijuterie vestimentara. Cu bustul confectionat din dantela pretioasa brodata manual cu pietre stralucitoare, si cu fusta care cade subtil pe langa corp din tafta luxurianta, rochia de ocazie in stil A line aduce imaginii tale acel element care te va transforma in atractia oricarui eveniment. Banda subtire din talie iti accentueaza silueta feminina, punandu-ti in valoare formele, in vreme ce asocierea armonioasa dintre cele doua materiale de inalta calitate (aduse tocmai din Dubai) arunca asupra ta o aura diafana, desprinsa parca din povesti. Absenta decolteului este completata intr-un mod inegalabil de spatele decupat adanc in V, oferindu-ti o alura seducatoare si misterioasa, care constrasteaza cu delicatetea si inocenta rochiei scurte de ocazie. 

Tonurile pastelate de roz quartz nu numai ca iti aduc o nota de eleganta si romantism, dar se incadreaza perfect in moda internationala actuala: culorile oficiale ale anului 2016 sunt rozul quartz si albastrul serenity, ambele pasteluri fermecatoare. Pretioasa prin definitie, rochia de ocazie scurta roz cu spatele gol nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a te transforma in atractia oricarui eveniment. O pereche de cercei rafinati, discreti, si eventual o bratara subtila sunt suficiente pentru a-ti completa tinuta festiva. 

Tu unde ai purta rochia de ocazie scurta roz cu spatele gol Evette?

Missgrey @ Feb 25, 2016 +