rootfoot

Rochii rosii din dantela pentru momente inedite

Fie ca sunt purtate la un eveniment de o importanta deosebita pentru noi sau cei apropiati, fie la o cina romantica sau ca tinuta de seara, un lucru este cert: rochiile rosii din dantela se numara printre alegerile noastre de top atunci cand vine vorba despre vestimentatia specific feminina si despre alegerea tinutelor festive pentru garderoba noastra. Ne inselam? Cu siguranta nu. Pentru ca o rochie rosie din dantela inglobeaza in frumusetea sa farmecul aproape inexplicabil al esentei feminine, reusind sa fie, simultan, seducatoare, eleganta, feminina si decenta. 

Din fericire, rochiile rosii din dantela ni se prezinta intr-o varietate atat de mare de stiluri, nuante si texturi, incat este imposibil sa nu regasim cel putin un model care sa ni se potriveasca si pe care sa il indragim instantaneu, indiferent de preferinte sau de conformatia fizica. De la tonurile de rosu aprins si pana la rosu caramiziu sau burgundy, rochiile rosii din dantela asteapta cu nerabdare sa fie purtate, garantandu-ti aparitii spectaculoase indiferent de contextul in care alegi sa le porti.

rochie-rosie-din-dantelaExista atat de multe avantaje pe care rochiile rosii din dantela le au, incat ar fi dificil sa le amintim pe toate. Este foarte clar, insa, ca fiecare femeie stie faptul ca o rochie rosie din dantela are capacitatea de a-i oferi un farmec irezistibil, aproape echivalent unor super-puteri. Simbolistica bogata a culorii rosu, in combinatie cu istoria tumultuoasa a texturii rafinate a dantelei, transforma un astfel de accesoriu vestimentar intr-o arma de seductie, care ar trebui sa se regaseasca in garderoba oricarei femei.

Pentru ca te asteapta cateva luni de toamna - si nu numai - in care vei participa la diverse ocazii deosebite alaturi de cei dragi tie, noua colectie de toamna Miss Grey iti aduce cateva modele absolut incantatoare de rochii rosii din dantela, dintre care sa iti alegi favorita. Create si gandite in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta si sa se potriveasca chiar si celor mai exigente preferinte, rochiile rosii din dantela Miss Grey iti pun in valoare feminitatea si iti asigura momente de neuitat oriunde alegi sa le porti.

Astazi, iti recomandam rochia din dantela rosie Eleny. De lungime midi, aceasta poate fi purtata cu succes chiar si la evenimentele care impun un cod vestimentar mai riguros, in vreme ce manecile scurte o transforma in alegerea potrivita pentru vestimentatia festiva de toamna. Cu spatele usor decupat in V si decolteul generos, rochia rosie din dantela iti pune in valaore formele feminine datorita croiului conic, care iti urmareste subtil liniile corpului, dezvaluind suficient de mult cat sa starneasca interesul, dar pastrandu-si, cu toate acestea, o alura luxurianta si decenta. Prin definitie excentrica, rochia rosie din dantela nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a te transforma intr-o aparitie de succes, oriunde ai alege sa o porti. 

Descopera rochiile rosii din dantela marca Miss Grey, si lasa-te invaluita de farmecul pasional al acestora. 

 

 

Missgrey @ Sep 10, 2016 +