rootfoot

Rochiile negre elegante: accesoriul vestimentar indispensabil din garderoba feminina

Anumite accesorii vestimentare din garderoba ta feminina trebuie sa se potriveasca absolut oricarui tip de eveniment. Pentru ca intotdeauna trebuie sa te asiguri ca, indiferent de situatie, ai la dispozitie cel putin o tinuta cu ajutorul careia sa impresionezi. Iar rochiile negre elegante sunt principala noastra optiune, in acest sens. Iata de ce am ales, in articolul de astazi, sa iti vorbim despre importanta rochiilor negre elegante pentru garderoba ta, si sa iti oferim cateva recomandari si sugestii de astfel de accesorii vestimentare indispensabile. 

rochie-neagra-eleganta-claireRochiile negre elegante sunt poate cele mai versatile articole festive care pot fi regasite in sifonierul nostru, in primul rand datorita faptului ca aceasta culoare este pur si simplu eterna. Avand nenumarate avantaje, incepand de la faptul ca reuseste sa minimizeze defectele puratoarei, indiferent care ar fi acelea, si pana la faptul ca este extrem de permisiv din punct de vedere al accesorizarii, negrul este un reper de stil si eleganta in ceea ce priveste vestimentatia de orice tip, inclusiv cea de ocazie. 

Atunci cand alegi rochii negre elegante pe care sa le adaugi garderoebi tale festive, asigura-te doar ca optezi pentru stiluri care ti se potrivesc si care te avantajeaza. In rest, simplitatea si raifnamentul isi vor spune de la sine cuvantul. Daca iti doresti o rochie neagra eleganta pentru evenimente mai speciale, atunci asigura-te ca alegi texturi potrivite, putin mai pretentioase: insertiile de tul sau dantela sunt, spre exemplu, o alternativa in acest sens. In functie de gradul de eleganta si de efectul pe care vrei sa il obtii prin intermediul rochiei elegante negre, poti opta pentru accesorii mai mult sau mai putin sofisticate, si pentru combinatii de culori mai mult sau mai putin indraznete. Indiferent de sezon, rochiile negre elegante nu vor da niciodata gres. Pentru aceasta primavara, iata recomandarea noastra:

Imbinand in proportii armonioase confortul cu eleganta, rochia neagra eleganta Claire este un must have pentru aceasta primavara. Confectionata din triplu voal elastic, rochia eleganta neagara flateaza orice tip de silueta atat datorita elasticitatii materialului, cat si datorita design-ului conic, ce ii confera acesteia capacitatea de a-ti urmari discret liniile siluetei, valorificandu-ti formele feminine. Insertiile de dantela de la nivelul bustului sunt detaliul care reuseste sa completeze si sa complimenteze tinuta intr-o maniera sofisticata si eleganta, adaugand tinutei tale o nota usor misterioasa si seducatoare. Banda subtire din talie care se leaga intr-o fundita romantica in fata accentueaza iluzia unei siluete foarte bine definite, in timp ce buzunarele laterale asigura o alura relaxata si confortabila, atragand discret atentia asupra soldurilor. 

Tu ti-ai ales rochiile negre elegante pe care sa le porti in acest sezon? 

Missgrey @ Mar 24, 2016 +