rootfoot

Trei scheme de asortare pentru o rochie verde smarald

O rochie verde smarald este cea mai rafinata, pretioasa si stralucitoare alegere vestimentara pentru un eveniment special.

 

Culoarea vietii si renasterii, a luxului si opulentei, verdele smarald confera distinctie tinutei si iti asigura un look memorabil. In plus, continua sa fie in tendintele modei, asa ca daca inca nu ai o rochie verde smarald pentru ocaziile festive din perioada urmatoare, e momentul sa iei atitudine! Fie ca iti plac modelele de rochii de ocazie midi din dantela, cu croiala clasica sau cu un design mai seducator, este esential sa-ti imbogatesti garderoba cu o astfel de piesa vestimentara, in care te vei evidentia precum o piatra pretioasa.

 

Iata cinci scheme de asortare a rochiei elegante verde smarald care-ti vor conferi un look impecabil si fermecator.

 

Rochia verde smarald din dantela arata stilat cu accesorii in culori neutre

 

 

Cea mai simpla si linistitoare schema de asortare include bejuri, gri deschis si nuante nude.

 

Pentru o tinuta eleganta destinata unui eveniment special din sezonul rece, combina rochia verde smarald cu un palton gri si o pereche de pantofi sau botine bej. Daca vrei sa amplifici intensitatea tinutei, inlocuieste griul cu negru si bejul cu maro. Alege bijuterii luminoase, argintii sau aurii, si vei obtine un look de lady.

 

Incearca o tinuta verde smarald din cap pana in picioare

 

Pentru ca e o nuanta magica, verdele smarald poate fi purtat fara probleme intr-o tinuta din cap pana in picioare. Adica poti adauga fara ezitare rochiei elegante din dantela verde smarald un clutch, pantofi si cercei cu design delicat in aceeasi nuanta, mai ales daca ai parul roscat, negru sau castaniu. Blondele au nevoie de o pata de culoare care sa contrasteze placut cu nuanta parului, dar pentru aceasta este suficient un accesoriu negru, alb sau bej pentru ca lookul de printesa fermecata sa fie complet.

 

Alatura rochiei verde smarald accesorii in nuante din spectrul cromatic opus

 

Pentru un look extravagant, destinat ocaziilor festive, nu te sfii sa porti accesorii in nuante puternice, intense, de rosu, orange, violet, fucsia sau albastru eclectic.

 

Daca vrei sa porti rosu cu rochia verde smarald, fa tot posibilul ca acesta sa nu se regaseasca in pantofi sau poseta, ci in bijuterii. Daca preferi nuanta energica de fucsia, poarta rochia verde smarald cu un clutch fucsia si cu pantofi si bijuterii aurii. Ideea este ca poti include o astfel de nuanta extravaganta in tinuta eleganta, dar cu masura si intotdeauna ponderand-o cu tonuri neutre sau metalice. Fucsia si albastru eclectic se regasesc si ele in nuantele pietrelor pretioase, asa ca nu-i de mirare ca le poti purta in astfel de combinatii cu rochiile verde smarald.

 

Missgrey @ Nov 27, 2017 +