rootfoot

Poarta rochii de seara rose quartz si fii in ton cu moda

Rochiile de seara rose quartz sunt bijuteria anului 2016 in materie de vestimentatie festiva. O culoare delicata, romantica si feminina, rose-ul quartz formeaza, alaturi de alabstrul serenity, un duet al elegantei si al rafinamentului pe scena internationala a modei. Declarate de catre Institutul Pantone drept culorile anului 2016, cele doua nuante farmeca prin simplitatea lor si prin usoara umbra de mister si romanta conferita de accentele pastel. 

Pastelurile incanta orice privire, si chiar daca preferi, mai degraba, culorile vibrante, nu poti spune ca nu indragesti rochiile de rochie-de-seara-rose-quartzseara in tonuri pastelate, subtile, cu un efect de delicatete si luxurianta. Profita de faptul ca anul acesta sunt in voga, si asigura-te ca din garderoba ta nu lipsesc rochiile de seara rose quartz. De ce? In primul rand, pentru ca tonurile de rose quartz sunt extrem de versatile si transforma orice rochie de seara intr-o bijuterie vestimentara, fara prea mult efort. Luminoase, feminine, elegante si simple, nuantele de rose quartz se potrivesc de minune oricarui sezon, iar in combinatie cu o textura sofisticata, vor crea cea mai frumoasa rochie de seara la care puteai visa. 

In al doilea rand, rochiile de seara rose quartz iti ofera o paleta larga de optiuni atunci cand vine vorba de accesorizare, potrivindu-se perfect cu aproape orice alta culoare. Chiar ai libertatea de aalege creativ accesoriile pentru rochia ta de seara rose quartz, niciodata sa nu pierzi din vedere faptul ca aceasta trebuie sa ramana punctul focal al tinutei tale. Alege-ti accesoriile in asa fel incat sa iti pui in evidenta si mai mult rochia, si evita, sub orice forma, supra-acessorizarea. 

Inca te indoiesti de faptul ca ar trebui sa ai in garderoba o rochie de seara rose quartz? Tine cont de faptul ca un astfel de accesoriu vestimentar intotdeauna se va adapta celor mai variate categorii de evenimente, reusind sa te aduca in centrul atentiei in ciuda simplitatii aparente. 

Imbinand textura luxurianta a voalului fin cu delicatatea incontestabila a nuantelor de rose quartz, rochia de seara Verona iti flateaza silueta datorita croiului in linie A si bustului fronsat, care te scoate din anonimat. Detaliul in forma de evantai din zona pieptului, in combinatie cu design-ul rochiei de seara, confera o nota romantica imaginii tale, care cu siguranta iti va aduce multe complimente. Simpla si sofisticata in acelasi timp, rochia de seara in tonuri de rose quartz Verona trebuie sa se afle printre optiunile tale vestimentare la urmatorul eveniment special. 

Care sunt modelele tale favorite de rochii de seara rose quartz, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie pe site? 

 

Missgrey @ Jul 24, 2016 +