rootfoot

Modele de rochii inteligente pentru o talie de viespe

Unul din cele mai importante secrete din lumea modei este acela ca fiecare femeie ar trebui sa experimenteze diverse stiluri vestimentare, fara sa fie descurajata de micile esecuri, pana cand stapaneste toate trucurile care-i asigura o prezenta desavarsita in orice situatie. Unii numesc asta arta, altii stiinta, insa tot ce conteaza este ca manuirea dibace a hainelor si accesoriilor, alegerea materialelor, a culorilor si a designului in asa fel incat sa-ti complimenteze forma corpului, atenuandu-i defectele si potentandu-i calitatile, se poate deprinde cu usurinta. Nu trebuie decat sa te ghidezi dupa cateva principii simple atunci cand alegi, din varietatea de modele de rochii, outfit-ul pentru urmatorul eveniment special, adica rochia inteligenta care „stie” sa-ti puna in valoare formele si personalitatea.

 

De câte linii are nevoie rochia ta ca s? pari mai subtire?

 

De cel putin una, dar sa nu fie orizontala. Liniile verticale sau diagonale alungesc, pe cand cele orizontale ingroasa.

Intr-adevar, liniile verticale dau impresia de subtiere, datorita faptului ca privirea noastra parcurge automat orice fel de linie, pentru a identifica structura mediului inconjurator. Astfel, designul in dungi al unei piese vestimentare influenteaza perceptia privitorului, care va „sesiza” in primul rand lungimea, abia apoi latimea, de aici creandu-se impresia de ingustime. Deasemenea, e bine de stiut ca acest efect extrem de avantajos pentru silueta poate fi exploatat si mai mult prin alegerea unor modele de rochii cu linii verticale dispuse cat mai apropiat unele de altele.

Daca ti se pare ca obiectele de imbracaminte in dungi verticale sunt prea banale, atunci ai la indemana solutia modelelor geometrice cu linii diagonale. Iluzia optica pe care o creeaza liniile diagonale este chiar mai puternica si mai expresiva. Oriunde ar fi dispusa o linie oblica pe o piesa vestimentara, aceasta va reusi sa creeze in privitor impresia ca portiunea respectiva este mai mica. De aceea te sfatuiesc sa fii cu ochii in patru dupa modele de rochii cu design geometric format din linii oblice, dispus in zonele pe care le vrei subtiate, cum ar fi abdomenul, talia sau soldurile.

 

Rochia inteligenta- melanjul magulitor intre design, croiala, tesatura si culoare

 

Designul rochiei joaca un rol important in infatisarea ta, dar nu este singurul rol. Felul in care este croita, materialul si culoarea conteaza, bineinteles, in egala masura.

De accea, e bine sa-ti amintesti inca un truc simplu: o culoare mai inchisa dispusa in zonele problematice da impresia mult dorita de subtiere. Asta inseamna ca nu e nevoie sa te multumesti cu clasicul outfit monocrom, ci te poti orienta si catre modele de rochii care combina inteligent doua culori, astfel incat nuanta mai inchisa sa iti acopere partile pe care le doresti micsorate.

Vei regasi in rochia Miriam Neagra din colectia Miss Grey caracteristicile de baza ale unei astfel de rochii inteligente, creata special pentru a-ti contura formele si a-ti spori increderea in tine.  Modelul geometric din linii diagonale si dispunerea non-culorii negre reduce optic talia si redimensioneaza avantajos intreaga silueta, conferindu-ti o talie de viespe si o alura senzuala, iar combinatia dintre catifeaua fluida si dantela eleganta neagra iti asigura un aer fermecator care va atrage priviri admirative.

 

Te invitam sa descoperi si sa-ti alegi, din modelele de rochii elegante de ocazie din magazinul Miss Grey, pe cea care te vor pune cel mai bine in valoare la evenimentele speciale din viata ta.

 

 

Missgrey @ Feb 15, 2017 +