rootfoot

Rochie neagra lunga de purtat la ocaziile deosebite

O rochie neagra lunga este de nelipsit din garderoba festiva a oricarei femei care isi doreste sa impresioneze intotdeauna prin aparitiile sale la ocaziile deosebite. De ce? Pentru ca o rochie neagra lunga este un accesoriu vestimentar pe care il poti purta intotdeauna in astfel de contexte, intrucat ea nu se demodeaza niciodata si, prin farmecul sau inegalabil, are capacitatea de a se potrivi oricarui tip de eveniment, fie el formal sau nu.

In plus, s-ar putea sa nu ai intotdeauna la dispozitie timpul sau rabdarea necesara pentru a cauta rochia potrivita pentru o anumita ocazie, iar in acest caz este esential sa ai la dispozitie o rochie neagra lunga pe care sa te poti baza si care sa iti aduca amintirile memorabile pe care cu siguranta ti le doresti. 

Avand capacitatea de a flata orice tip de silueta, datorita culorii misterioase, o rochie neagra lunga va fi intotdeauna un reper in materie de stil, rafinament si eleganta, astfel ca nu trebuie, sub nicio forma, sa te ingrijorezi ca nu te vei inscrie inrochie-neagra-lunga-din-voal-cu-dantela trendurile momentului. Deosebit de versatila, rochia de seara neagra poate fi accesorizata intr-o multime de stiluri, in functie de imaginatia ta si de efectul pe care iti doresti sa il transmiti privitorilor prin aparitia ta.

Din punct de vedere cromatic, orice culoare se potriveste cu negru, motiv pentru care singurul aspect de care trebuie sa te ingrijorezi atunci cand iti alegi accesoriile este cantitatea si armonia acestora. Intotdeauna cand porti o rochie neagra lunga, tine cont de faptul ca aceasta trebuie sa ramana punctul central al aparitiei tale, iar rolul accesoriilor este exclusiv acela de a completa imaginea ta si de a pune si mai mult in evidenta rochia neagra lunga.

Pentru ocaziile deosebite ale acestei primaveri, iti recomandam una dintre cele mai noi creatii Miss Grey de primavara: rochia lunga neagra Azaria, o piesa vestimentara care se poate transforma foarte usor in cel mai pretios articol regasit in garderoba ta festiva.

Croita in stil A-line, in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta, rochia neagra lunga Azaria este confectionata din voal fin ce ii confera un aspect diafan, datorita fluiditatii sale fermecatoare. Impresionanta datorita stilului si simplitatii sale, rochia neagra de seara cu platcuta din dantela pretioasa brodata manual cu pietre si margele reuseste sa reprezinte eleganta desavarsita si simplitatea, intr-o singura piesa vestimentara. Suficient de deosebita pentru a nu avea nevoie de multe accesorii, rochia neagra lunga iti pune in valoare calitatile, reusind sa atraga privirile si complimentele tuturor privitorilor. 

Te invitam sa te delectezi cu noile creatii de primavara Miss Grey, si sa iti alegi rochiile negre favorite de purtat la ocaziile speciale! 

Missgrey @ Apr 15, 2016 +