rootfoot

Rochii marsala si rochii bordo, pentru evenimentele toamnei

Rochiile marsala si rochiile bordo sunt senzatia acestui sezon. Inca de la inceputul anului, aceste nuante fermecatoare au fascinat designerii si femeile din intreaga lume, astfel ca am avut parte de colectii superbe de rochii marsala si rochii bordo in sezonul de primavara-vara. Insa, toamna aceasta, parca s-a intensificat preferinta pentru rochiile marsala sau bordo; nu numai ca le regasim in texturi, stiluri si modele variate, dar culorile acestea predomina si in ceea ce privesterochie-marsala-catifea-toamna imbracamintea casual. Fara cel putin un accesoriu vestimentar marsala in garderoba, nu iti petreci aceasta toamna ca o fashionista adevarata. Iata de ce astazi, ti-am pregatit un scurt articol despre rochii marsala si rochii bordo, in care iti explicam care este diferenta dintre aceste doua nuante relativ apropiate, si in care iti oferim cateva sugestii de modele de rochii marsala sau rochii bordo pe care le poti purta in acest sezon. 

rochie-bordo-dantelaPentru ochiul mai putin atent, sau pentru o femeie care nu este la curent cu ultimele noutati in materie de moda, nuantele marsala si bordo pot parea foarte, foarte similare, ba chiar aproape identice. Ambele fermecatoare, insa, nuantele de marsala si bordo sunt, in fond, diferite, si creeaza efecte diferite atunci cand sunt purtate in cadrul tinutelor de toamna - fie ele casual sau elegante. Ce trebuie sa retii este ca, de fapt, bordo-ul (sau rosul rubiniu, cum mai este numit) face parte din combinatia de culori care rezulta in superba nuanta marsala. Rosul rubiniu este o nuanta de rosu stins, apropiata culorii vinului, in vreme ce tonurile de marsala iau nastere prin combinatia intre rosul bordo, maro-ul dulce si teracota. Seducatoare, feminine, elegante si usor dramatice, rochiile marsala si rochiile bordo pot fi cu usurinta purtate la cele mai deosebite evenimente ale toamnei.

In ultima noastra colectie, ti-am pregatit modele superbe de rochii marsala si rochii bordo, pe care sa le porti la ocaziile speciale de sezon. Ne incanta combinatia sofisticata dintre catifeaua rafinata si tonurile seducatoare de marsala, in special atunci cand o regasim intr-o rochie eleganta conica, care iti urmareste discret liniile corpului. Recomandam rochiile marsala din catifea pentru petrecerile formale sau pentru ocaziile in care trebuie sa ai o tinuta extravaganta, simpla si feminina simultan. Ne-am indragostit si de combinatia dintre dantela cu accente romantice si nuanta fermecatoare de bordo, si iti sugeram sa porti rochiile bordo din dantela de fiecare data cand iti doresti sa impresionezi printr-o aparitie rafinata si eleganta.

Intra si tu in trendul acestei toamne, purtand rochii marsala si rochii bordo la evenimentele de sezon! Te invitam sa accesezi www.MissGrey.ro, si sa iti alegi modelele favorite de rochii marsala si rochii bordo, pe care sa le adaugi garderobei tale festive de sezon!

Missgrey @ Oct 29, 2015 +