rootfoot

Rochii de nasa superbe: stii cum sa le alegi?

La nunta sau la botez, nasii indeplinesc un rol foarte important, de aceea alegerea unei rochii de nasa superbe nu trebuie sa fie privita cu superficialitate, ci cu cea mai mare atentie. Atentia invitatilor se va revarsa cu larghete asupra mamei spirituale a noii familii sau a bebelusului, de aceea tinuta acesteia va fi cat se poate de eleganta si avantajoasa pentru silueta.

Iata cum sa te asiguri ca alegerea unei rochii de nasa superbe va decurge usor si fara probleme, iar look-ul tau va fi unul spectaculos, demn de importanta evenimentului.

 

     

    Rochie de nasa intr-o culoare intensa, pastelata sau cu imprimeu?

     

    Cele mai recomandate nuante pentru rochiile de nasa sunt cele intense, precum rosu, verde, mov, auriu sau chiar negru, daca esti foarte atenta la accesorii si vei purta unele in nuante vesele, adecvate ocaziei fericite.

     

    Daca preferi imprimeurile, poti constata ca va fi destul de dificil sa le armonizezi atat cu locul unde are loc petrecerea, cat si cu tinutele celorlalte personaje principale ale evenimentului, adica mireasa si domnisoarele de onoare. Cand esti in dubiu, poti miza totusi cu incredere pe dantela brodata cu model floral, care iti asigura o prezenta ireprosabila si plina de stil, fara teama unui esec vestimentar.

     

    Daca tot am ajuns la cel mai indragit element de design in tinutele de ocazie, si anume insertiile din dantela pretioasa brodata, e bine de stiut ca cele mai impresionante combinatii cromatice cand vine vorba de rochiile de nasa sunt cele care contin dantela aurie. Rochiile de nasa mov, albastre si chiar rosii, cu bustul realizat dintr-o fina dantela aurie, aduc tinuta de ocazie la cel mai inalt nivel de rafinament.

     

    Rochiile de nasa trebuie sa fie neaparat lungi?  

     

    E adevarat ca, pentru un plus de eleganta, rochiile elegante lungi de nasa au prioritate, iar pentru asta exista chiar si un motiv care explica alegerea, cel putin in cazul nuntilor. Se spune ca lungimea unei rochii de nasa trebuie sa fie aproximativ egala cu cea a miresei.

     

    Bineinteles ca daca vei purta o rochie lunga in calitate de nasa, aceasta va trebui aleasa in functie si de pantofi, in asa fel incat sa nu risti vreun efect de trena care sa concureze rochia miresei. Insa o tinuta la fel de eleganta si spectaculoasa este si cea compusa dintr-o rochie midi care iti contureaza frumos silueta, accesorizata cu un plic asortat si cu bijuterii discrete. Singura varianta care nu poate fi considerata totusi o optiune in cazul alegerii unei rochii de nasa superbe este cea care implica o rochie scurta, deasupra genunchiului.

    Missgrey @ Sep 19, 2017 +