rootfoot

Rochiile elegante gri: alternativa chic pentru tinuta all black

Griul nu este deloc o culoare banala si searbada, asa cum ne-am obisnuit sa credem, iar rochiile elegante gri nu sunt rezervate doamnelor in varsta, ci pot deveni tinute sofisticate cu accesorizarea potrivita.

 

Vedem lucrul acesta la numeroase evenimente din lumea celebritatilor, unde pe covorul rosu se perinda de cativa ani o multime de modele deosebite de rochii gri elegante, lungi sau scurte, cu croiala clasica sau cu design extravagant, purtate de vedete din cele mai apreciate. Iar lucrul acesta este cu atat mai important cu cat tinutele in nuante de gri se disting prin originalitate si rafinament, atragand mai multa atentie decatLBD-urile nelipsite de la orice eveniment.

 

 

Cine poate purta rochii gri de ocazie?

 

Sigur ca toate femeile pot alege modele de rochii gri avantajoase pentru tenul si culoarea parului lor, insa roscatele ar putea avea putin mai mult de furca atunci cand vine vorba de descoperirea acelei nuante de gri care nu distoneaza cu tonalitatea podoabei capilare. Partea buna este ca si daca esti o roscata focoasa poti avea un look fabulos, purtand o rochie gri intr-una din numeroasele sale nuante, gri perla, gri petrol, gri plumb sau, de ce nu, gri turturea.

 

In rest, vei observa ca aceasta culoare este suficient de prietenoasa cu mai toate tipologiile de ten si par, brunetele cu ochi albastri fiind printre cele mai frumos invaluite de aerul ei diafan si luminos.

 

De ce sunt rochiile elegante gri printre cele mai apreciate tinute de ocazie?

 

De-a lungul timpului, griul nu a fost tratat cu prea multa blandete, ci a fost nevoit sa inghita curajos o multime de critici (prea tern, prea serios, prea mohorat), a fost impins catre vestimentatia anotimpului rece si rezervat uniformelor sau pieselor basic. Totusi, de la o vreme, lumea a inceput sa-l vada in adevarata lui splendoare.

Realitatea este ca griul evidentiaza multe alte culori si se comporta precum un fundal perfect pentru accesorii. Ai grija sa alegi rochii elegante gri din tesaturi de calitate, pentru ca detaliile acestora sunt extrem de vizibile datorita luminozitatii nuantei.

 

Cum accesorizezi o rochie gri de ocazie?

 

Desi tentatia e mare, nu alatura accesorii negre unei rochii de seara gri, daca aceasta nu are macar o usoara tenta metalica. 

Griurile in tonuri deschise se impaca cel mai bine cu accesoriile in nuante pastelate, precum roz, verde sau galben pal, iar griurile in tonuri inchise evidentiaza de minune rosul intens si albastrul vibrant, si deasemenea verdele smarald.

Missgrey @ Sep 18, 2017 +