rootfoot

Stii sa porti cu stil rochii de seara lungi cu crapatura pe picior?

Pe cat de usor este sa adaugi un plus de sex-appeal tinutei, purtand rochii de seara lungi cu crapatura pe picior, pe atat poate fi de complicat sa reusesti un look stilat si elegant intr-o astfel de piesa vestimentara demna de starurile hollywoodiene. Cu siguranta ai vazut si tu cel putin unul din acele „accidente vestimentare” de pe covorul rosu, care fac deliciul paparazzilor si transforma o tinuta altfel sofisticata, subtila si senzuala intr-una neglijenta si chiar putin vulgara.

 

Din fericire, exista un mic cod al bunelor maniere pentru ocaziile speciale cand decizi sa imbraci rochii de seara lungi cu crapatura pe picior.

 

Cum alegi modelul perfect de rochie lunga cu crapatura pe picior

 

Ce rost ar avea sa porti o rochie cu slit lateral daca materialul din care este confectionata este rigid si nu ofera prea multe ocazii care sa-ti dezveleasca gambele? Evita rochiile lungi cu crapatura realizate din tesaturi precum crep sau jacquard, in favoarea voalului sau sifonului a caror textura mult mai fluida si usoara le permite sa-ti urmeze armonios miscarile si sa-ti invaluie delicat picioarele.

 

Deasemenea, orienteaza-te catre una din acele rochii de seara cu crapatura pe picior a caror talie este bine accentuata sau, daca modelul iti permite, accesorizeaz-o cu o curea subtire sau o banda de material intr-o culoare contrastanta. Trucul acesta echilibreaza proportiile si confera un boost de senzualitate tinutei.

 

In ce priveste partea de sus a rochiei cu crapatura pe picior, e recomandat sa fie cat mai inedita, asa ca mizeaza pe un decolteu original sau pe un design spectaculos din dantela brodata.

 

O tinuta indrazneata trebuie accesorizata cu atentie

 

   

Dupa ce ai ales modelul ideal de rochie de seara cu crapatura pe picior, trebuie sa acorzi la fel de multa atentie si pantofilor pe care ii vei purta, nu de alta, dar incaltamintea nepotrivita iti poate ruina un look altfel senzational. Rochia cu slit adanc nu poate fi purtata decat cu sandale fine sau cu pantofi foarte decupati, pentru a mentine efectul de alungire a siluetei, pe de o parte, si pentru a pastra aspectul delicat al tinutei, pe de alta parte.

 

In ce priveste bijuteriile, nu-ti face probleme. Cu cat porti mai putine, cu atat mai bine. Nu de alta, dar rochiile de seara cu crapatura pe picior au un efect captivant (si extrem de firesc daca ne gandim ca iti expun piciorul in toata splendoarea lui). Purtand prea multe bijuterii nu vei face decat sa distragi inutil atentia, asa ca o pereche de cercei discreti va fi suficienta.

 

Cat despre lenjeria intima, ei bine, lucrurile nu sunt chiar atat de complicate cum crezi. Daca te-ai decis sa porti o rochie cu un slit adanc si crezi ca risti o expunere, alege un slip in aceeasi culoare cu outfitul sau chiar un bikini C-string fara bretele, cu adeziv.

 

Missgrey @ Jul 25, 2017 +