rootfoot

Rochii de zi elegante pentru tinute confortabile si feminine

Nu ai nevoie de o ocazie pentru a te simti speciala. Acesta este mesajul pe care rochiile de zi elegante il transmit tuturor femeilor. Este trist ca majoritatea femeilor se gandesc la o rochie eleganta doar in contextul in care trebuie sa isi aleaga tinuta pentru un eveniment deosebit. Iar asemenea ocazii sunt destul de rare, astfel ca ajungi sa investesti intr-o rochie care va ramane uitata intr-un colt al sifonierului tau, in timp ce tu porti acelasi outfit monoton in fiecare zi. Iar acest lucru nu aduce beneficii increderii in tine insati. 

rochie-de-zi-eleganta-marsalaTransforma fiecare zi a saptamanii intr-o ocazie speciala, purtand rochii de zi elegante: disponibile intr-o mare diversitate de modele, culori si texturi, poti gasi rochii elegante de zi potrivite pentru orice sezon si pentru orice grad de eleganta pe care vrei sa il afisezi. Indiferent de tipul de silueta pe care il ai, poti gasi cel putin o rochie de zi eleganta care sa ti se potriveasca si de la care sa nu iti mai poti desprinde privirile. Tu, si, implicit, oricine te priveste. Fie ca alegi sa le porti la birou, la iesirile in oras cu prietenii sau la intalniri diverse, business sau nu, rochiile scurte de zi sunt o alegere cu care nu poti sa dai gres. Simplu de purtat si de accesorizat, datorita versatilitatii lor ridicate, impresionante prin detalii minimaliste si culori la care nici nu visezi, rochiile de zi elegante vor atrage intotdeauna complimente. Iar cel mai important avantaj al acestora este alura feminina pe care ti-o confera, indiferent de contextul in care alegi sa le porti. Pentru ca meriti sa te simti frumoasa si apreciata indiferent de context.

Colectia cu care am spus bun-venit primaverii a fost definita de rochiile elegante de zi: confectionate din materiale simple si calitative, rochiile de zi scurte marca Miss Grey vin in atentia ta intr-o gama larga de culori vibrante, si in design-uri care mai de care mai atragatoare pentru orice femeie care isi doreste sa fie in pas cu moda. La inceput de saptamana, iti recomandam doua rochii elegante de zirochie-de-zi-eleganta-rosie inedite, pe care sa le porti in aceasta primavara si cu ajutorul carora sa starnesti admiratie:

Opteaza pentru rochia eleganta scurta Sophie bordo daca esti indragostita de superba culoare marsala. Croiul conic al rochiei iti contureaza subtil liniile siluetei, punandu-ti in valoare formele feminine, iar culoarea intensa nu numai ca va atrage toate privirile, dar iti va conferi si un anumit grad de seriozitate si eleganta feminina, care iti vor aduce numeroase complimente. Buzunarele false iti evidentiaza talia, iar butonii aurii dispusi in doua siruri paralele completeaza intr-un mod sublim tinuta eleganta de zi.

Pentru o atitudine indrazneata, alege rochia de zi eleganta Sophie rosie: confectionata din jerse elastic adus tocmai din Dubai, rochia scurta de zi iti pune in valoare silueta datorita design-ului conic, a imitatiei de buzunare si a butonilor aurii de la nivelul bustului. Simpla, dar extrem de feminina si de o eleganta aparte, rochia eleganta de zi iti aduce noutatea de care aveai nevoie in garderoba ta pentru a te simti frumoasa si increzatoare.

Te invitam sa iti alegi modelele favorite de rochii de zi elegante pe care ti le punem la dispozitie pe site-ul nostru.  

Missgrey @ Feb 29, 2016 +