rootfoot

Rochii de iarna versatile pe care trebuie sa le ai

Te gandesti cu drag si dor la vara, cand vei putea sa porti in voie rochite casual si elegante, nu-i asa? Iti vine greu, parca, cu temperaturile scazute, sa iti etalezi frumusetea naturala intr-o rochie eleganta - decat in cazul in care situatia impune acest lucru si vorbim, bineinteles, despre o anumita ocazie speciala. Ce-ai spune daca ti-am pregatit cateva modele absolut superbe de rochii de iarna versatile pe care le poti purta cu succes in diferite momente, in sezonul rece? Cu siguranta ai fi incatata. Hai sa aflam, impreuna, mai multe despre rochiile de iarna versatile pe care ti le recomandam calduros in acest sezon.

 

Fii eleganta si feminina in sezonul rece, purtand rochii de catifea

 

Desigur, prima intrebare care iti vine in minte in momentul in care te gandesti la achizitionarea unei rochite elegante in anotimpul rece se refera la ce model de rochie si ce textura poti purta, astfel incat sa fii deopotriva feminina si confortabila? Raspunsul este simplu: poarta rochii de catifea! Pentru ca rochiile de catifea pot sa fie purtate exclusiv in sezonul rece, datorita texturii foarte bogate a materialului, si pentru ca aceasta textura reuseste sa isi mentina, an de an, o pozitie de top in lumea modei. In plus, exista atat de multe modele de rochii de catife,a incat este imposibil sa nu iti gasesti cle putin unul preferat, indiferent ca te afli in cautarea unei rochii de iarna din catifea pentru tinutele de zi cu zi, pentru tinutele office sau pentru ocaziile festive. Rochiile de catifea se regasesc intr-o gama cromatica extrem de variata, fapt pentru care tu poti sa optezi pentru nuantele care te reprezinta si care ti se potrivesc cel mai bine. Dincolo de eleganta si feminitatea incomensurabila a rochiilor de catifea, trebuie sa stii si ca acestea sunt si extraordoinar de confortabile, permitandu-ti un grad ridicat de mobilitate si reusind sa faca fata cu brio temperaturilor scazute. Daca din garderoba t alipseste or ochie de ctaifea, este timpul sa intri in posesia uneia, cat de curand. Cu siguranta vei gasi cel putin doua tipuri de momente si ocazii distincte in care sa o porti.

 

Elemente de identificare a unei rochii versatile

 

Cum iti dai seama ca o rochie este sau nu versatila? Exista o serie de elemente de baza carora le poti acorda importanta, pentru a determina in ce masura rochita pe care ti-o doresti este sau nu versatila, sau rochie de iarna versatila care este gradul acesteia de versatilitate.  In primul rand, vom porni de la prezumtia ca iti alegi intotdeauna rochitele care te avantajeaza si care ti se potrivesc ca marime, pentru ca esti constienta de faptul ca acesti factori sunt absolut esentiali pentru imaginea pe care doresti sa o obtii. Daca intr-adevar lucruril stau asa, atunci urmatorul element caruia trebuie sa ii acorzi importanta se refera la tipul de croiala al rochiei: alege rochii de iarna versatile cu o croiala lejera, dar in acelasi timp feminina - precum croiala conica, datorita careia formele tale feminine sunt subtil evidentiate si, in acelasi timp, ea iti permite si o mobilitate extraordinara. Intotdeauna, o rochie versatila va avea lungimea midi, in special daca ne referim la seoznul rece; de ce? Pentru ca aceasta lungime este, in lumea modei, reperul pentru ceea ce este considerata o lungime ideala a unui accesoriu vestimentar, si pentru ca ea iti va permite sa o porti cu succes la numeroase categorii de evenimente - fie ele formale sau informale. Nu in ultimul rand, fii atenta si la culoarea rochiei pentru care optezi - aceasta trebuie sa iti permita sa te faci remarcata dar, in acelasi timp, sa poata fi usor accesorizata cu diferite alte nuante. Iar in aceasta categorie intra atat clasicele rochii negre versatile, cat si cele in tonuri neutre ori in culori mai spectaculoase, precum verde sau belumarin.

 

Rochii elegante simple pe care le poti purta in sezonul rece

 

Daca te-ai convins deja ca este obligatoriu sa ai in sifonier o rochie de catifea, si stii deja care sunt elementele carora trebuie sa le acorzi importanta in momentul in care vrei sa achizitionezi o rochie versatila, nu ne mai ramane decat sa iti recomandam un model care sa iti foloseasca drept inspiratie: este vorba despre rochia Penelope, confecitonata din catifea fina in tonuri de verde smarald, si minutios finisata cu insertii de dantela cusuta cu fir irizant, dispusa in forme geometrice stilizate ce creeaza iluzia unei siluete si a unei talii perfect definite. Rochia Penelope in tonuri de verde smarald are toate caracteristicile unei rochii versatile perfecte, si poate sa fie purtata cu succes atat la birou, cat si in cadrul unor evenimente speciale.

 

Descopera propunerile noastre de rochii de iarna versatile, si alege-ti modelul favorit.

 

Missgrey @ Feb 02, 2017 +