rootfoot

Rochii elegante de zi: poarta-le, si impresioneaza prin stil!

Timpul devine din ce in ce mai favorabil elegantei; pe masura ce se incalzeste, rochiile elegante de zi incep sa ne atraga din ce in ce mai mult atentia, iar garderoba noastra incepe sa devina parca neinteresanta in absenta unor astfel de accesorii vestimentare. Pentru ca ne dorim sa fii complimentata in fiecare zi, ti-am pregatit un articol dedicat rochiilor de zi elegante, care sa te ajute sa te inspiri in alegerile tale, in asa fel incat sa impresionezi printr-un stil remarcabil in fiecare zi. 

rochie-eleganta-de-zi-rosieAlese corect, rochiile de zi elegante sunt extrem de versatile, dincolo de calitatile pe care oricum le au: feminitatea si delicatetea, spre exemplu. Simple si comode, rochiile elegante de zi pot sa fie purtate atat la birou, cat si la iesirile in oras cu prietenii, in functie de modul in care alegi sa le accesorizezi. Cu ajutorul acestora, este imposibil sa treci neobservata, indiferent de context sau de unde ai alege sa le porti. Disponibile intr-o multitudine de stiluri, culori si texturi, rochiile elegante de zi exista pentru fiecare femeie, indiferent de conformatia siluetei sau de preferintele sale in materie de stil. 

Iata recomandarile noastre de rochii elegante de zi pentru aceasta primavara:

Pentru tinute spectaculoase prin definitie, opteaza pentru rochia de zi eleganta Rachel bordo: confectionata din material elastic intr-o nuanta superba derivata din mult-indragita rochie-eleganta-de-zi-bordoculoare marsala, rochia eleganta de zi are capacitatea de a-ti accentua formele feminine datorita croiului conic si a faldurilor care iti accentueaza in mod vizibil talia. Decolteul modest aduce un plus de feminitatea tinutei tale, in vreme ce manecile trei-sferturi o transforma intr-o piesa vestimentara ideala pentru sezonul de primavara. Culoarea bogata si moderna nu numai ca iti ofera un grad ridicat de versatilitate, dar are capacitatea de a atrage atentia  chiar si fara prea multe accesorii. 

Creeaza-ti tinute indraznete cu ajutorul rochiei elegante de zi Rachel rosie. materialul elastic de inalta calitate din care este confectionata are un aspect elegant si iti confera un confort deosebit, in acelasi timp, imbinand esteticul cu utilitatea practica a unui accesoriu vestimentar. Culoarea pasionala ii confera rochiei elegante de zi capacitatea de a impresiona prin simpla sa prezenta, fara sa impuna numeroase accesorii care sa o scoata in evidenta. Talia ta este vizibil accentuata datorita faldurilor, in vreme ce bustul este evidentiat de decolteul modest. Imbratisandu-ti discret formele feminine, rochia eleganta de zi Rachel devine un accesoriu vestimentar indispensabil in aceasta primavara.

Tu ti-ai ales rochiile elegante de zi favorite, pe care sa le porti in aceasta primavara?

 

Missgrey @ Mar 21, 2016 +