rootfoot

Cum accesorizezi o rochie neagra din dantela?

Una dintre pasiunile noastre este sa iti oferim idei creative de tinute si accesorii pentru cele mai speciale evenimente. Rochiile negre din dantela sunt un must have in garderoba oricarei femei moderne, motiv pentru care astazi iti vom vorbi despre cum anume poti sa accesorizezi o rochie neagra din dantela in asa fel incat sa stralucesti la orice ocazie deosebita. 

 

Recomandarea Miss Grey: rochia din dantela neagra Ella

 

Rochia din dantela neagra pe care ti-o recomandam astazi poate fi purtata la mai multe categorii de evenimente: de la petreceri cocktail, la iesiri in club, nunti, botezuri, banchete sau baluri, ori intalniri rochie neagra din dantelaformale. Totul depinde de creativitatea de care dai dovada in momentul in care accesorizezi rochia neagra de dantela. Pentru ca este atat de permisiva, o rochie neagra din dantela nu te limiteaza la un numar restrans de optiuni in ceea ce priveste machiajul sau accesoriile, motiv pentru care iti poti crea tinute foarte diferite, si in acelasi timp deosebit de stilate si feminine. Confectionata din dantela brodata neagra, rochia Ella iti urmareste discret liniile corpului, conferindu-ti o alura deosebit de provocatoare; culoarea clasica, insa, compenseaza efectul seducator prin alura misterioasa pe care o inspira, iar dantela o transforma intr-o tinuta sofisticata, rafinata si eleganta. Rochia neagra din dantela cu cupe iti evidentiaza bustul, astfel ca vei atrage intotdeauna complimente. 

 

Tipuri de accesorii potrivite pentru o rochie neagra eleganta

 

Pentru o aparitie remarcabila la petreceri si evenimente semiformale sau informale - cum ar fi petrecerile cocktail sau aniversarile prietenilor, opteaza pentru accesorii colorate. In combinatie cu o rochie neagra din dantela, culorile vibrante nu fac decat sa sporeasca farmecul unei tinute de petrecere. In functie de efectul pe care iti doresti sa il creezi, poti opta pentru cele mai diverse culori: galben, verde, albastru, rosu, violet sau argintiu. Fiecare dintre aceste culori iti va conferi o cu totul alta tinuta, astfel ca nu este nevoie decat sa te gandesti ce anume vrei sa transmiti si care culoare te reprezinta mai bine, in functie de o anumita ocazie sau locatie. 

 

Unde purtam rochiile negre de ocazie?

 

Rochia neagra din dantela poate fi purtata si la evenimentele mai pretentioase din punct de vedere al codului vestimentar. Suficient de eleganta si sofisticata, rochia din dantela neagra te transforma intr-o aparitie inegalabila daca este purtata in combinatie cu bijuterii pretioase, in tonuri de auriu, argintiu sau ivoire. Perlele, diamantele, cristalele si aurul sau argintul sunt ideale pentru a crea o tinuta formala, deosebit de sofisticata si rafinata. Si nu este nevoie decat de un colier sau o bratara sau o pereche de cercei; data fiind pretiozitatea bijuteriilor, trebuie sa ai foarte mare grija sa nu incarci tinuta atat de mult incat sa distragi atentia de la rochie si de la tinuta in ansamblul sau. 

Tine intotdeauna cont de faptul ca rochiile negre din dantela sunt sofisticate si fara accesorii. Astfel, daca esti adepta tinutelor mai simple, poti purta fara niciun fel de problema rochia si fara accesorii, pentru ca vei arata impecabil. Machiajul si coafura trebuie, de asemenea, adaptate categoriei de eveniment la care urmeaza sa participi. O rochie neagra din dantela versatila, pe care o poti purta la mai multe ocazii, iti va permite intotdeauna sa porti parul pe spate, ondulat sau intins, sau coafat intr-o maniera sofisticata. Iata de ce rochia neagra de dantela Ella este o achizite care merita atentia ta!

Te invitam sa accesezi www.MissGrey.ro, si sa iti alegi modelul preferat de rochii negre din dantela sau cu insertii de dantela, si sa stralucesti indiferent de eveniment! 

 

 

 

Missgrey @ Jul 14, 2015 +