rootfoot

Rochii de botez: cum le alegem si cum le purtam?

Vine un moment in care constatam ca petrecerile de botez, ca evenimente, predomina in viata noastra sociala. Prietenii apropiati incep sa aiba copii, si da, ne bucuram pentru ei, doar ca... trebuie sa participam la petrecerea de botez. Ca orice alta ceremonie si eveniment special, si acesta ridica probleme, in special pentru femei, mai ales atunci cand vine vorba de tinuta pe care sa o purtam.

 

Cum ne alegem rochia de botez?

 

Sa fie extravaganta, stralucitoare, de seara, de ocazie? Sau una mai simpla? Si accesoriile, isi au rostul sau nu? Acestea sunt numai cateva dintre intrebarile care ne dau batai de cap cand primim o invitatie la un astfel de eveniment. Pentru a-ti usura munca, astazi iti oferim cateva sfaturi si detalii despre cum sa iti alegi rochia de botez, cum sa o porti, si, in plus, iti recomandam cateva modele de rochii de botez Miss Grey. 

Tinuta ta la un botez trebuie sa fie eleganta si feminina, dar nu la fel de eleganta ca si la o nunta, spre exemplu, si asta pentru ca, in general, petrecerile de botez au loc pe timpul zilei. Daca vrei sa iti faci o idee cat de cat apropiata de ce presupune tinuta la un astfel de eveniment, gandeste-te la tinutele pe care le adopti pentru petrecerile de tip cocktail.

Feminine, elegante si delicate, dar nu extravagante si nici intr-un caz asemanatoare cu rochiile de club. Rochiile de botez trebuie sa aiba o lungime medie, in asa fel incat sa iti confere un aer suficient de atragator pastrandu-ti decenta si simplitatea. Botezul este o categorie de eveniment la care nu iti doresti sa te faci remarcata pentru indrazneala, in mod cert. Poarta culori vesele sau neutre, si ai intotdeauna grija sa alegi acele rochii de botez care iti pun in valoare silueta.

In privinta accesoriilor, trebuie sa stii ca nu este recomandabil sa ai o tinuta prea incarcata. De aceea, nu vei purta genti supradimensionate sau pantofi cu toc exagerat de inalt. Incearca sa te mentii, ca imagine, la eleganta si feminitate, fara sa incerci sa atragi atentia prin detalii extravagante. La un astfel de eveniment, confortul este foarte important. Daca iti alegi o rochie de botez in care nu te vei simti bine, vei pierde toata distractia. 

 

Recomandari rochite de botez

 

Pentru o aparitie de succes la un botez, Miss Grey iti recomanda rochia midi caprice, confectionata din material elastic si cu organza in partea inferioara. Modelul in clos avantajeaza orice tip de silueta, iar culoarea neutra si liniile drepte o transforma intr-o rochie de botez ideala: eleganta, delicata si rafinata, dar simpla in acelasi timp, rochia iti va conferi o imagine demna de aprecieri si complimente.

Daca nu preferi closul, si iti doresti sa abordezi o altfel de tinuta, iti recomandam rochii de botez perfecte pentru acest sezon, in tonuri de gri si bej. Eleganta si suficient de provocatoare, rochia de botez iti pune in evidenta silueta prin liniile drepte ale croiului si design-ul simplu. Sumar accesorizata, rochia iti va conferi o alura delicata si feminina, ideala pentru un botez.

Pe www.MissGrey.ro, ai parte de cele mai diverse si frumoase modele de rochite de botez, asa ca nu ezita sa vizitezi site-ul si sa iti achizitionezi modelul favorit!

Missgrey @ Jun 12, 2019 +