rootfoot

3 moduri in care poti purta rochiile negre din piele

Rochitele din piele neagra au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani, iar astazi fiecare femeie trebuie sa aiba in garderoba sa un astfel de accesoriu vestimentar. Chiar daca vestimentatia confectionata din piele, in special rochitele, este considerata ca fiind potrivita femeilor cu atitudine, oricine se poate bucura de sarmul edgy al unui astfel de articol de imbracaminte. In plus, rochiile negre de piele chiar reusesc sa avantajeze pe oricine, reprezentand o reinterpretare moderna a indragitei little black dress. De aceea, am considerat util sa iti oferim cateva idei despre cum poti sa porti o rochie neagra din piele, in diverse contexte, si sa iti prezentam un model superb de astfel de rochita pe care il poti achzitiona la reducere de pe site-ul nostru. 

 

Poarta rochiile din piele la petreceri informale

 

rochie negra de pieleUnul dintre cele mai comune momente in care poti purta cu succes o rochie neagra de piele este reprezentat de petrecerile si evenimentele informale, precum iesirile in oras cu prietenii sau serile de dans in club. Atunci cand vrei sa optezi pentru o tinuta compusa dintr-o rochie de piele neagra, int-run astfel de context, iti recomandam sa fii creativa si indrazneata si sa o accesorizezi cu o pereche de botine sau ghete cu talpa joasa, cu un colier statement cu accente edgy si cu o palarie neagra fancy; poti opta, de asemenea, si pentru o pereche de manusi fara degete, tot din piele, sau din dantela, intrucat aceasta combinatie se potriveste de minune. Astfel, vei reusi sa te faci remarcata fara prea mult efort si sa te bucuri de un confort incredibil. 

 

Rochiile negre de piele pot fi purtate chiar si intr-o tinuta office

 

Poti alege sa iti accesorizezi rochia neagra din piele preferata cu un sacou colorat office, cu o pereche de dresuri negre si cu o pereche de cizme cu sau fara toc, si vei obtine o tinuta office superba, care pe langa faptul ca iti va asigura un confort excelent, va atrage si admiratia si complimentele colegilor tai. 

 

Combina rochiile de piele negre cu accesorii glam, pentru o aparitie indrazneata la ocaziile speciale

 

Rochia ta neagra de piele poate sa se transforme intr-o tinuta moderna festiva, daca alegi sa o porti in combinatie cu o pereche de stiletto sau sandale cu toc inalt, cu un colier statement, o pereche de cercei stralucitor si un clutch glam. Pe langa faptul ca vei iesi in evidenta printr-o atitudine usor non-conformista si care starneste admiratia tuturor, te vei simti si foarte increzatoare si foarte confortabila. 

Iti recomandam rochia neagra de piele Anda, care are o croiala conica ce flateaza orice tip de silueta si care poate sa fie purtata cu succes inclusiv in sezonul rece datorita maneiclor trei-sferturi. O poti achizitiona acum la reducere. Descopera si alte rochii la reducere marca Miss Grey, si indrazneste sa fii feminina si unica in fiecare moment al vietii tale!

Missgrey @ Jan 14, 2017 +