rootfoot

Rochii de ocazie lungi in culori feminine

Intotdeauna mai fermecatoare, rochiile de ocazie lungi reprezinta tinuta perfecta la evenimentele speciale, mai ales daca iti doresti sa impresionezi prin aparitia ta. Chiar daca este esential sa iti alegi un model de rochie de ocazie cu o croiala conforma cu tipul tau de silueta, in aceeasi masura conteaza si culoarea rochiei. 

Culoarea rochiilor de ocazie lungi pe care le purtam conteaza foarte mult, atunci cand ne dorim sa impresionam prin prezenta noastra la evenimentele speciale. Un design extravagant si neobisnuit, alegerea stilului croielii care sa ne avantajeze din punct de vedere fizic, materialele somptuoase - toate aceste detalii care conteaza in alegerea rochiilor de ocazie lungi nu sunt complete, daca nu tinem cont si de culoare. 

 

Alege rochii lungi in culori feminine care sa se potriveasca oricarui tip de ten

 

Nu de putine ori se intampla sa fim atrase de o culoare fara sa tinem cont daca aceasta ni se potriveste sau nu. Si, de asemenea, adesea ne vedem puse in fata situatiei de a opta pentru culorile neutre, care ne ofera siguranta faptului ca nu putem da gres cu tinuta noastra. Trebuie sa stii ca exista rochii de ocazie lungi in culori deosebite, foarte feminine, care reusesc sa flateze orice tip de ten, culoare a ochilor sau a parului. Si nu, nu vorbim doar despre nuantele neutre sau despre tonurile clasice de negru sau alb. 

 

Rochii in culori delicate pentru sezonul cald

 

Culorile delicate se potrivesc de minune oricarei ocazii speciale, indeosebi in sezonul cald. De ce indragim nuantele cu accente pastel? Datorita alurii romantice pe care o confera fiecarei purtatoare, datorita delicatetii si simplitatii lor, si faptului ca, desi sunt subtile, ele reusesc sa transforme o tinuta de ocazie intr-o aparitie fermecatoare, imposibil de trecut cu vederea.

In cea mai noua colectie Miss Grey, ti-am pregatit cateva modele foarte frumoase de rochii de ocazie lungi, in culori feminine, care te vor avantaja cu siguranta si cu ajutorul carora vei face impresie. Secretul? Nuantele bogate dar in acelasi timp usor estomate, cu o tenta de pastel si alura dramatica. Iata ce iti recomandam:

Daca ai ramas indragostita de anul trecut de tonurile de marsala, opteaza pentru rochia de ocazie lunga Ines. Confectionata din voal fin in tonuri senzuale de rosu-bordo, derivat din marsala, rochia impresioneaza in primul rand datorita culorii, si apoi datorita stilului sau care ii ofera capacitatea de a flata orice tip de silueta.

Rochie Ines bordo

In plus decolteul în V, cr?p?tura adânc? de pe picior, volanele ?i accesoriile din pene sunt elementele care fac din aceast? pies? un item stylish, reusind sa adauge rochiei de ocazie lungi nota finala de eleganta, feminitate si romantism de care ai nevoie pentru a cuceri toate privirile.

Pentru personalitatile indraznete, recomandam rochia de ocazie lunga Amna. Confectionata din voal fin si cu bustul din dantela pretioasa brodata manual cu pietre si margele, rochia lunga de ocazie Amna se face remarcata datorita despicaturii de pe picior, care iti asigura o alura senzuala si feminina, dar si datorita decolteului generos si a culorii formidabile.

Atentia acordata detaliilor pretioase iti asigura o tinuta festiva de exceptie, in vreme ce tonurile pastelate de lila prafuit arunca asupra ta o umbra misterioasa, dramatica, eleganta si feminina. 

Confectionate din dantela brodata manual cu paiete, si cu fusta din voal fin, rochiile de ocazie lungi Erin sunt bijuteriile vestimentare de care sifonierul tau are nevoie in acest sezon. Disponibile intr-o gama variata de culori, rochiile Erin lungi impresioneaza in primul rand datorita croielii in stil A-line, care iti accentueaza talia si iti pune in valoare silueta feminina, dar si prin atentia acordata detaliilor pretioase.

 

Voalul vaporos iti asigura o alura diafana, in vreme ce dantela luxurianta din zona bustului, in combinatie cu spatele decupat, iti confera un plus de senzualitate si ferminitate. Pentru o aparitie absolut fermecatoare, opteaza pentru rochia de ocazie lunga Erin in tonuri superbe de roz pudra. Simpla, rafinata si in acelasi timp senzuala, rochia lunga de ocazie va atrage cu atentia privirile tuturor invitatilor, aceasta nuanta fiind foarte in voga in acest an. 

Daca preferi culorile neutre, iti recomandam rochia lunga de ocazie Erin gri. Simplu de purtat si de accesorizat, aceasta isi va face cu siguranta loc in sifonierul tau, oferindu-ti posibilitatea de a o purta la cele mai spectaculoase evenimente de sezon. 

 

Tu ce rochii de ocazie lungi preferi, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie pe site?

Missgrey @ Jul 03, 2019 +