rootfoot

Modele de rochii de botez perfecte pentru acest sezon

Odata cu sezonul cald, se apropie din ce in ce mai mult si momentul in care trebuie sa participi la o ceremonie de botez. Si, inevitabil, momentul acesta este marcat de nehotararea ta in legatura cu rochia de botez pe care sa o porti. Iar daca esti si una dintre femeile care iubesc moda si isi doresc sa fie in permanenta in ton cu tendintele, alegerea ta este una cu atat mai dificila. Ne-am gandit sa iti usuram putin munca, astfel ca astazi iti vom prezenta cateva lucruri pe care trebuie sa le retii despre rochiile de botez, insotie de cateva sugestii de rochite pentru botez, din ultima noastra colectie. 

 

Primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere inainte de a-ti alege rochia pentru botez este faptul ca acest eveniment, la fel ca si nunta, cuprinde doua etape - este vorba despre ceremonia religioasa si petrecerea ulterioara, motiv pentru care tu trebuie sa iti alegi o rochie de botez care sa se potriveasca in ambele situatii. Dificil? Deloc! Pentru ca unul dintre marile avantaje ale rochiilor de botez este acela ca sunt permisive, mai ales din punct de vedere al culorii. Poti purta orice model, in orice culoare, atata timp cat tinuta ta nu seamana cu una de club, si nu este nici suficient de formala astfel incat sa nu se potriveasca unei petreceri. 

 

Modele de rochii de botez perfecte pentru acest sezon

 

Lungi sau scurte, colorate sau clasice, extravagante sau simple, rochiile de botez trebuie sa te puna in valoare atat la ceremonia religioasa, cat si la petrecerea de dupa. In ultima noastra coelctie, ti-am pregatit cateva modele de rochii de botez care sa te ajute sa arati superb si sa fii in tendinte la evenimentele care te asteapta in aceasta vara. 

 

Daca esti adepta tinutelor delicate si feminine si a rochiilor pastel, iti recomandam calduros rochiile de botez Sasha fucsia sau Darma Roz. Cu bustul confectionat din dantela si  fusta din tulle, cele doua rochite de botez se remarca in primul rand prin culorile romantice, dar si prim aspectul diafan inspirat de materialele atent alese. Poarta-le cu incredere, si vei iesi in evidenta cu siguranta! 

Inspira veselie si dinamism cu rochia scurta pentru botez Andra Somon confectionata din din voal de matase,  cu insertii de dantela in jurul decolteului si la spate. Croiala perfecta si manecile scurte o transforma intr-o tinuta potrivita pentru ceremonia religioasa - suficient de decenta cat sa nu atraga atentia asupra ta intr-un sens negativ, si suficient de provocatoare cat sa atraga complimente. 

 

Rochii negre elegante pentru botez

 

Daca pana nu de curand, rochiile negre nu puteau fi purtate la botez, pentru ca negrul este asociat in general cu tristetea, astazi trebuie sa stii ca poti purta o rochie de botez neagra fara nicio problema, atata timp cat ai grija sa o accesorizezi astfel incat sa nu dai impresia de doliu. Si, pentru asta, Miss Grey are modelul perfect pentru tine: rochia de botez eleganta lunga Darma neagra, cu bustul confectionat din dantela neagra paietata, care te va ajuta sa iti creezi o imagine eleganta, sofisticata si extravaganta simultan. 

Cauti o rochie de nasa in stil clasic? Opteaza pentru o rochie lunga de botez, confectionata din voal de matase verde si cu aplicatie pretioasa in talie. Urmarindu-ti discret liniile corpului, rochia de nasa te va pune in valoare datorita materialului fluid, vaporos, si a culorii vibrante, care iti va spori eleganta si se va potrivi de minune cu tematica evenimentului. 

Acceseaza cu incredere www.MissGrey.ro, si alege-ti rochia de botez eferata, dintre moelele pe care ti le punem la dispozitie! 

Missgrey @ May 13, 2015 +