rootfoot

Rochii cu spatele gol potrivite pentru cele mai speciale evenimente

De o senzualitate aparte, rochiile cu spatele gol ne incanta inimile si privirile cel putin o data, atunci cand ne aflam in cautarea unei tinute festive pentru un eveniment deosebit. In ciuda faptului ca sunt extrem de frumoase si feminine, adesea avem tendinta sa le dam uitarii pentru ca sunt, totusi, destul de pretentioase. Insa exista cateva trucuri de stil care iti garanteaza aparitii inedite la cele mai speciale ocazii. Dedicam acest articol tuturor doamnelor si domnisoarelor care indragesc rochiile cu spatele gol, dar se tem sa le poarte! 

rochie-lunga-cu-spatele-golRochiile cu spatele gol vin intr-o varietate extraordinara de modele, in asa fel incat fiecare femeie sa isi gaseasca una potrivita pentru ea. Incepand de la toate culorile pe care ti le poti imagina, si pana la cele mai sofisticate sau confortabile texturi, sau cele mai creative si diverse design-uri, rochiile cu spatele gol poti fi regasite la tot pasul, atat in magazinele online, cat si in cele fizice. Odata ce ai de unde alege, tot ce iti ramane de facut este sa iti cunosti foarte bine avantajele fizice si sa optezi pentru acel model de rochie cu spatele gol care are capacitatea de a le pune in valoare. 

Exista modele de rochii cu spatele gol care flateaza orice tip de silueta, iar ele fac obiectul articolului nostru de astazi. Este vorba despre rochiile lungi cu spatele gol, cu un croi in linie A. Suficient de feminine pentru a conferi senuzalitate, extrem de elegante si rafinate prin insasi esenta lor, dar in acelasi timp suficient de versatile pentru a ascunde micile tale defecte si pentru a atrage atentia asupra punctelor tale forte din punct de vedere fizic, rochiile lungi cu spatele gol croite in stil A-line sunt un must-have, in special in momentele in care iti doresti sa impresionezi prin aparitia ta. 

In general, o rochie croita in linie A se potriveste aproape oricarui tip de silueta pentru ca are capacitatea de a crea iluzia unei talii foarte bine definite, punand in plan rochie-lunga-cu-spatele-golsecund soldurile si picioarele - cu care femeile in general au o problema atunci cand vine vorba de vestimentatia festiva. 

Rochiile lungi cu spatele gol Erin se numara printre cele mai ravnite si populare creatii marca Miss Grey, si ele reprezinta o sursa de inspiratie excelenta daca te gandesti sa adaugi garderobei tale o rochie cu spatele gol. Avand bustul confectionat din dantela pretioasa brodata manual cu paiete, atent aleasa pentru a fi preculcrata 100% manual in propriul atelier din Bucuresti, si cu fusta din voal fin, rochiile lungi cu spatele gol Erin vin in cele mai fermecatoare culori pe care ti le poti dori de la o tinuta eleganta: incepand de la tonurile neutre de gri argintiu, si pana la pastelurile de roz, sau la incantatoarele nuante de albastru, verde si marsala. 

Pentru o aparitie inedita la orice eveniment special, definita de delicatete si o alura desprinsa din basme, iti recomandam sa porti rochia lunga cu spatele gol Erin, in tonuri dulci de roz pudra. Perfecta pentru un ten deschis la culoare, rochia cu spatele gol rose quartz iti va pune in valoare frumusetea naturala, aducandu-ti numeroase complimente; iar cel mai bun accesoriu pentru aceasta rochie cu spatele gol este un zambet larg si atitudinea printesei tale favorite din cartile cu povesti. 

Iar daca iti doresti sa inspiri optimism, dinamism si eleganta in acelasi timp, si vrei sa faci cunoscut faptul ca ai o personalitate indrazneata, opteaza pentru rochia lunga cu spatele gol Erin in tonuri de verde crud. Texturile rafinate atent imbinate, alaturi de design-ul menit sa flateze aproape orice tip de silueta, iti asigura un plus de sofisticare datorita caruia te vei afla in centrul atentiei pe tot parcursul evenimentului. Poart-o in combinatie cu accesorii aurii pentru un contrast de inspiratie regala, si opteaza pentru o coafura ridicata, in asa fel incat sa lasi la vedere decupajul atent realizat din zona spatelui. 

Te invitam sa iti alegi rochiile cu spatele gol favorite, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie pe site. 

Missgrey @ Aug 13, 2016 +