rootfoot

Anul acesta iti revolutionezi garderoba de ocazie

Paradoxal, pe masura ce descoperi mai multe lucruri despre rochiile care ti se potrivesc, pe masura ce iti cunosti mai bine preferintele si iti formezi o personalitate vestimentara, s-ar putea sa devii putin prea exigenta atunci cand iti alegi tinutele de zi sau de seara. Stilul se poate confunda usor cu zona de confort, iar intr-o zi s-ar putea sa descoperi ca garderoba ta nu contine altceva  decat variatii subtile ale aceleiasi rochii.

 

Pentru 2018 iti propunem sa faci o revolutie stilistica! Asta nu inseamna sa-ti schimbi radical stilul doar pentru ca a inceput un nou an, ci sa acorzi sanse si altor piese vestimentare. S-ar putea sa ai niste surprize foarte placute si sa descoperi noi si noi moduri de a-ti compune tinute spectaculoase care iti vor conferi un aer elegant si feminin.

 

     

    Imprieteneste-te cu o culoare vibranta

     

    Poate ca esti genul care se simte cel mai bine in clasicele rochii elegante negre, sau poate ca te simti in largul tau doar purtand rochii in nuante de albastru, pentru ca se asorteaza cu ochii tai. Poate ca iti place sa fii in centrul atentiei purtand rochii in tonuri infocate de rosu, sau esti adepta bejurilor neutre. Oricat de bine ti s-ar potrivi aceste tinute, atata vreme cat ti-ai facut un obicei din a purta mereu acelasi stil si aceleasi culori, ele nu sunt decat echivalentul iubirilor cuminti, nu al pasiunilor devastatoare capabile sa te tulbure pana-n cele mai mici cotloane ale sufletului. Culorile primare sunt prezente in multe colectii, si cu siguranta vei descoperi printre ele una care te va transforma intr-o prezenta periculos de rafinata si indrazneata. Inchipuie-ti cat de fermecatoare ai fi purtand o rochie de ocazie din dantela verde smarald, de exemplu, sau cat de multe priviri ai atrage intr-o rochie luminoasa in tonuri de galben, daca ti-ai obisnuit cunoscutii cu zeci de aparitii in tinute negre.

    O femeie eleganta trebuie sa aiba mereu la indemana o arma secreta pentru ocaziile importante, o tinuta fabuloasa in care sa-si faca o intrare spectaculoasa si s-o invaluie in acel aer de diva care nu se teme de culorile puternice.

     

    Intr-o lume din ce in ce mai agresiva, ai curajul sa fii feminina

     

    Stiu, ritmul cotidian si provocarile care apar la tot pasul te pot determina sa adopti tinute cu tenta masculina, tinute in care delicatetea si feminitatea sa treaca, pe cat posibil, neobservate, in favoarea celor care sugereaza  ori o senzualitate fatisa, ori o sobrietate terna. Insa ce poate fi mai curajos decat sa ramai sincera fata de tine insati, evidentiindu-ti gratia si gingasia prin tinute cu detalii feminine si croieli fermecatoare? Iata, de exemplu, detaliile florale, inca in trend, sunt o alegere deosebit de eleganta si incantatoare, mai ales cand vorbim despre rochiile din dantela cu model floral, sau despre rochiile cu flori aplicate.

     

    Asadar, miza acestui an este descoperirea versiunii tale best dressed, care are curajul sa exploreze zone din fashion prea putin cunoscute. Ai curajul sa faci revolutie in garderoba ta de ocazie?

     

    Missgrey @ Jan 05, 2018 +